Geta și Sebastian, cel mai frumos și emoționant dans al mirilor! Iată ce melodie au ales cei doi îndrăgostiți și cum au fost surprinși pe ringul de dans!

Author: Ana Filip
Actualizat: 07 oct 2022, 16:43
Geta și Sebastian, cel mai frumos și emoționant Foto(4)

Geta și Sebastian, cel mai frumos și reușit dans al mirilor

Sursa: Captură YouTube

Geta, mezina familiei Sterp, s-a căsătorit weekendul trecut și a fost cea mai frumoasă și emoționată mireasă! Iată cum a decurs dansul mirilor!

Geta, sora cea mică a renumitului cântăreț Culița Sterp, s-a căsătorit duminică, 2 octombrie, cu logodnicul ei, Sebastian Crăciunescu, într-o locație de basm, unde au avut alături membrii ai ambelor familii, multe rude și prieteni apropiați. Getuța, așa cum a fost mereu alintată de mama și de frații ei, a fost o mireasă frumoasă, pe al cărei chip s-a citit fericirea supremă și emoțiile uriașe, deoarece a trăit cel mai important eveniment din viață ei.

Unul dintre cele mai emoționante și copleșitoare momente a fost cel în care mirii au deschis seară cu un dans minunat. 

Geta și Sebastian, cel mai frumos și emoționant dans al mirilor! Iată ce melodie au ales cei doi îndrăgostiți

Ziua nunții a început cu emoții teribile pentru cei doi miri încă de când Sebastian a mers cu alai mare acasă la familia Sterp pentru a-și lua mireasă.

Momentul a fost unul cu o uriașă încărcătură emoțională deoarece conform tradiției din zona Hațegului, mireasă a fost cerută în cadrul unui adevărat ritual. Mireasa și mama Geta au lăcrimat, însă și mulți dintre invitații prezenți au fost sensibilizați de versurile rostite de starostele locului. 

Citeste si: Ileana Sterp arunca bomba despre logodnica lui Culiță Sterp! Cele două nu mai sunt deloc apropiate. Care ar fi adevăratul motiv: "Au apărut discuții!"

Alt moment emoționant a fost cel al cununiei civile, în care cei doi miri au spus cu vocile tremurânde marele DA. În timpul cununiei civile, invitații au aflat că Getuța are trecut prenumele Georgeta în cartea de identitate, iar celelalte apelative sunt doar forme de dezmierdare ale familiei sale. 

Și cununia religioasă a fost una încărcată de mari emoții, deoarece mirii au simțit apropierea de divinitate și totodată au primit binecuvântarea lui Dumnezeu pentru o căsnicie fericită până la adânci bătrâneți. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

În cele din urmă, ziua nunții s-a încheiat cu o superbă și fastuoasă petrecere, la care au participat mulți invitați și a fost o atmosfera frumoasă de joc și voie bună. Mirii au deschis seara cu un dans ce a stârnit din nou emoții și bucurie tuturor invitaților. 

Vizibil emoționați, cei doi miri au dansat pe ritmul unei melodii romantice, ale cărei versuri au transmis multe trăiri copleșitoare. Aceștia au ales o melodie atipică și nu au preferat un vals clasic sau un cântec renumit din repertoriul internațional, deoarece au vrut să danseze pe melodia lor de suflet. 

Soțul Getuței Sterp, mai ceva ca Fizz! Cum și-a făcut apariția Sebastian Crăciunescu la brațul celebrei sale soții a doua zi de Crăciun

Citeste si: Mama Geta, provocată de Culiță Sterp să prindă buchetul miresei: "Daca prinzi buchetul, ți-l aduc și faci nunta!"

 

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies