Poză rară cu părinții lui Culiță Sterp: "Mama și tata în același loc!" Geta Sterp și-a invitat tatăl la nuntă

,

Geta Sterp a avut întreaga familie alături în ziua cea mare. Fratele ei, Culiță Sterp, a postat o poză rară cu părinții lor.

Duminică, 2 octombrie, Geta Sterp s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Sebastian Crăciunescu. Astfel, familia Sterp s-a reunit la nunta Getuței. Culiță a postat pe pagina sa de Facebook o poză rară cu părinții lor de la fericitul eveniment.

Citeste si: Soțul Getuței Sterp provine dintr-o familie înstărită. Cum arată casa în care a locuit Sebastian Craciunescu până să se însoare și cine sunt părinții lui

Poză rară cu părinții lui Culiță Sterp

În ziua cea mare a Getuței, toți s-au prezentat la Hațeg de la mic la mare. I-au fost alături toți cei trei frați, respectiv Iancu, Culiță și Ileana, alături de partenerii lor, dar și părinții ei, mama Geta și tatăl cu care nu mai are o relație apropiată de ani buni.

Cu toate că nu mai sunt împreună de mai bine de opt ani, mama Geta și fostul soț s-au revăzut la nunta Getei Sterp. Cei doi nu au socializat, au stat la mese diferite la nuntă și s-au apropiat doar în momentul în care s-au fotografiat.

Citeste si: Iancu Sterp și Denisa s-au mutat împreună. Cum arată apartamentul în care locuiesc: "Mama Geta, nu mai vin acasă"| Video

Culiță a postat pe Facebook o poză în care apar părinții lui și socrii lui, Daniela, partenera sa de viață, și Milan, fiul lor.

"O poză foarte rară cu mama și tata în același loc! Vă iubim pe amândoi! Si cei mai minunați socrii, a doua familie!", a scris Culiță Sterp la descrierea fotografiei.

Mama Geta, dezvăluiri despre tatăl lui Culiță Sterp

Mama Geta, care este foarte iubită în online, a dezvăluit în urmă cu ceva timp că tatăl copiilor a părăsit-o în urmă cu mai bine de opt ani, pe ea și pe copii.

Citeste si: S-a aflat de ce Jador nu a fost invitat la nunta Getuței Sterp! Mama Geta a dezvăluit totul: „Nu a fost invitat la nuntă”

„La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soțul ne-a părăsit. O mai făcuse și până atunci, dar acum lipsește de aproape opt ani. Mai vorbește la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic.

I s-au născut acum nepoții. Degeaba, nu a dat vreun semn de viață.”, a declarat mama Geta.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

„E mort, și îngropat, și cu pomana de șapte ani făcută”. Anamaria Prodan și copiii ei nu mai vor să audă de Laurențiu Reghecampf

Final de poveste: Huracán Sterrato va fi ultimul 'supercar' Lamborghini cu propulsie exclusiv pe benzină

„E mort, și îngropat, și cu pomana de șapte ani făcută”. Anamaria Prodan și copiii ei nu mai vor să audă de Laurențiu Reghecampf

Getuța Sterp, surprinsă plângând în casa lui Sebastian Craciunescu. Ce a pățit fiica cea mică a mamei Geta

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies