Iancu Sterp și Denisa s-au mutat împreună. Cum arată apartamentul în care locuiesc: "Mama Geta, nu mai vin acasă" | Video

Author: Diana Tilă
Actualizat: 04 oct 2022, 19:25

Iancu Sterp a dezvăluit că s-a mutat cu iubita lui, Denisa, la Timișoara. Fratele lui Culiță a făcut și un tur al apartamentului în care locuiește cu partenera sa.

Iancu Sterp și Denisa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Cei doi îndrăgostiți sunt mai fericiți ca niciodată, iar de curând s-au mutat împreună. Fratele lui Culiță s-a mutat la Timișoara, deoarece Denisa studiază acolo, și a vrut să fie aproape de iubita lui. Iată cum arată apartamentul în care locuiesc tinerii.

Citeste si: Ce comentariu i-a lăsat mama Geta lui Culiță Sterp, atunci când a postat o fotografie alături de iubita lui: „Ce noră”

Iancu Sterp și Denisa s-au mutat împreună

În urmă cu puțin timp, Iancu Sterp a publicat un nou vlog pe YouTube, în care a dezvăluit că s-a mutat cu Denisa, la Timișoara, unde tânăra mai are un an până termină facultatea.

"Denisa mai are un an de facultate, la Timișoara. Noi ne-am mutat împreună după cum se vede.

Bine, când pot și eu. Mai merg și acasă, mai am treabă acasă, dar mai stau și eu cu ea cât pot", a dezvăluit Iancu Sterp.

Citeste si: S-a aflat de ce Jador nu a fost invitat la nunta Getuței Sterp! Mama Geta a dezvăluit totul: „Nu a fost invitat la nuntă”

Iancu a mărturisit în urmă cu câteva săptămâni că încă din anii liceului s-a îndrăgostit de Denisa, doar că mentalitatea vârstei nu i-a ajutat atunci să meargă mai departe, iar drumurile lor s-au separat.

Însă, destinul i-a readus acum împreună, când fiecare a făcut câte un pas important către celălalt, declarându-se un cuplu foarte sudat și foarte fericit.

Iancu Sterp, mesaj pentru mama Geta după ce s-a mutat cu Denisa

Vizibil fericiți și emoționați, cei doi și-au împărțit deja responsabilitățile în casă și par că se înțeleg foarte bine.

În timp ce prezenta apartamentul în care s-a mutat cu iubita lui, Iancu i-a transmis un mesaj și mamei sale: "Mama Geta, nu mai vin acasă. Rămân aici că e traiul bun."

Citeste si: Exclusiv! Bianca Comănici, primele impresii de la nunta anului. Ce a observat frumoasa brunetă la cel mai așteptat eveniment al Getutei Sterp: "Este puțin nebisnuit"

Noua locuință are trei camere, o baie, un balcoane spațios și o bucătărie, de care cei doi îndrăgostiți sunt extrem de incantați. 

Culiță Sterp, declarație de dragoste pentru logodnica lui:

După ce a vorbit despre ralația lui cu Denisa și a prezenta apartamentul în care s-a mutat, Iancu a mai arătat și cateva imagini de la nunta Getuței Sterp.

 

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies