Gabriela Firea, declarații în premieră aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Sunt sensibilă când văd copii săraci, bătrîni fără ajutor!”

,
Gabriela Firea a oferit aseară, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” declarații în premieră
Gabriela Firea a oferit aseară, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” declarații în premieră

Gabriela Firea a fost invitată aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Fost Primar al Capitalei, cu o experiență îndelungată de jurnalist și om politic, Gabriela Firea a oferit aseară, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” declarații în premieră,  în ceea ce privește viața personală, dar și cea profesională.

Născută la Bacău, într-o familie cu o situație financiară modestă, mama fiind vânzătoare, iar tatăl muncitor necalificat, Gabriela Firea, acum o femeie de succes, a fost marcată de neajunsurile copilăriei.  Invitata

lui Denise Rifai a vorbit despre momentele delicate din copilăria sa si a mărturisit și cine a fost întotdeauna alături de ea, în perioadele tulburi. 

Citeste si: Gabriela Firea, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, declarații în premieră! “Este stăpânul inimii mele!”

”Dați-mi voie, în primul rind, să îi mulțumesc mamei mele, pentru faptul că a compensat, din tot sufletul ei, privațiunile financiare pentru noi toți. (…) Tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească, într-adevăr, a fost, să spunem, cel care a determinat situația noastră mai dificilă. Părinții noștri au și divorțat când eu aveam 13-14 ani… Dar noi cu toții l-am iertat! (…) Sunt sensibilă, din această cauză, când văd copii săraci, bătrîni fără ajutor, și știu că ceea ce spun pare < decupat > dintr-un manual de marketing, dar nu este așa… este ceea ce simt.

(…) Cea mai mare umilință este să iubești pe cineva care îți spune că nu-ți poate întoarce sentimentele pentru că nu ești la același nivel financiar. Cred că pentru un adolescent, este un moment de suferință, peste care se poate trece, dar care nu poate fi uitat!”,  a povestit Gabriela Firea emoționată.

Citeste si: Cati copii are Gabriela Firea? Cat de mare este familia fostului primar general al Capitalei

Întrebată dacă își dorește să fie presedinte, aceasta a răspuns într-un mod surprinzător. 

”Vreau să fiu sănătoasă, fericită, cu familia mea, vreau să le fie mai bine românilor, iar ceea ce se va întâmpla peste trei ani și ceva doar Dumnezeu știe! (…)”,  a afirmat Gabriela Firea.     

 

Citește-ne pe
Citește și:

Gabriela Firea, acuzaţie gravă adusă lui Liviu Dragnea. Gestul făcut de fostul lider PSD: “M-a ameninţat cu moartea”

Analiză sumbră | Creditele sunt o bombă cu ceas pentru 1,4 milioane de români: inflația afectează grav economia

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Gabriela Firea, prima femeie președinte a României? Fostul primar al Capitalei a făcut declarații incendiare la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Gabriela Firea, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, declarații în premieră! “Este stăpânul inimii mele!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies