Gabriela Firea, prima femeie președinte a României? Fostul primar al Capitalei a făcut declarații incendiare la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

,

Gabriela Firea este invitata lui Denise Rifai la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Fostul primar al Capitalei a făcut declarații incendiare.


In articol:

În ediția din această seară, 22 iunie, Gabriela Firea a raspuns la unele dintre cele mai arzătoare întrebări și curiozăți avute de publicul larg, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Iar una dintre cele mai arzătoare întrebări, a fost dacă își dorește să fie prima femeie președinte a României.

Iată ce a declarat fostul edil al Capitalei!

Citeste si: Gabriela Firea, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, declarații în premieră! “Este stăpânul inimii mele!”

Gabriela Firea, prima femeie președinte a României?

Gabriela Firea a declarat în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” că a negat mereu că vrea să fie prima femeie președinte a României, deoarece a fost mereu criticată și jignită pentru simplul fapt că este femeie. 

Fostul edil a mărturisit că nu crede că cetățenii din România sunt pregătiți pentru a avea o femeie în funcția cea mai înaltă din țară.

Citeste si: Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai”- Ediţia de marți, 22 iunie 2021- VIDEO. Gabriela Firea dezvăluie tot!

"Vreau să fiu sănătoasă, fericită cu familia mea, vreau să le fie mai bine românilor, iar ce se va întâmpla peste 3 ani, doar Dumnezeu știe.

Eu zâmbesc de multe ori când văd atâta energie care se revarsă, privind viitorii candidați la prezidențiale, pentru că viața politică ne-a arătat, că nimic din ceea ce este pregătit cu mulți ani înainte, nu se potrivește cu ce se va întâmpla, de fapt, înaintea examenului electoral.

Sunt absolut convinsă că vor fi anumite modificări și schimbări în politica românească și că cei care cred că acum s-a dat startul pentru pre și campania electorală pentru prezidențială, se înșală.

Îmi doresc să fac bine oamenilor, și nu e un șablon, oriunde mă voi afla, în Senat, la Primărie sau în altă parte.

De ce am negat de fiecare dată fptul că aș vrea să candidez la prezidențiale? Pentru simplu motiv că sunt destul de dezamăgită.

În primul rând, despre și în legătură cu rolul femeii în politică.

Știți foarte bine că în cazul Vioricăi Dăncilă i s-a reproșat și faptul că este femeie, nu doar alte aspecte politice sau de pregătire profesională.

Nu știu cât de pregătită este societatea românească să accepte faptul că o femeie este potrivită și pentru cea mai înaltă funcție în țară.

Eu am avut această problemă și la Primărie, pentru că oricât de multe aș fi făcut, de multe ori doar pentru că sunt femeie, eram mult mai aspru criticată și jignită față de un bărbat, care ar fi făcut aceleași lucruri.", a explicat Gabriela Firea.

Citeste si: Cati copii are Gabriela Firea? Cat de mare este familia fostului primar general al Capitalei

 

Citește-ne pe
Citește și:

Eliminare in lacrimi la Bravo, si stil! Celebrities 2021. Victor Slav a facut anuntul la finalul Galei! Iata cine a parasit competitia!

VIDEO| Angela Merkel: 'UE trebuie să-şi rezolve disputele prin discuţii, nu prin decizii judecătoreşti'

Dezastru pentru Dan Bittman! S-a aflat motivul real pentru care este împotriva restricțiilor și a vaccinării. Informația care îl distruge

PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7, sâmbătă, 16 octombrie 2021 - VIDEO O gală incendiară!

Ruxi a răbufnit la Bravo, ai stil! Celebrities: „Am luat foc, de data asta chiar am luat foc!” Comentariile colegelor au scos-o din minți!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies