Gabi, acuzații grave la adresa fostei iubite: "Mai există un alt Gabriel în viața Daianei."

,

Gabi și Daiana au format un cuplu în casa "Puterea Dragostei", dar neînțelegerile dintre cei doi au ajuns atât de departe, încât au decis să pună capăt relației. Ce acuzații a făcut Gabi acum?


In articol:

Gelozia a fost principalul motiv pentru care Gabi și Daiana au hotărât să se despartă, iar acum, concurentul de la "Puterea Dragostei" face acuzații grave la adresa fostei sale iubite. Gabi a dezvăluit că Daiana deja vorbește cu un alt bărbat, lucru care nu este deloc pe placul lui, având în vedere că cei doi s-au despărțit de foarte puțin timp și s-ar fi așteptat ca lucrurile să evolueze altfel.

Citeste si: Ligi și Berna s-au jignit din nou: "Cap de 45 de ani și corp de 3 ani." A început din nou războiul!

Gabi, acuzații grave la adresa fostei iubite: "Mai există un alt Gabriel în viața Daianei."

Gabi a aruncat bomba. Concurentul de la "Puterea Dragostei" le-a mărturisit colegilor din casă că nu își mai dorește să fie strigat "Gabriel". Se pare că decizia a fost luată după ce Gabi a aflat că în viața Daianei, fosta sa iubită, există un bărbat care poartă același nume.

Citeste si: Ce intervenție estetică și-a făcut Bianca de la "Puterea Dragostei"?

Gabi: Mai există un Gabriel în viața Daianei. Pentru voi sunt Vasiliu Alexandru. Am lăsat-o (n.r pe Daiana) la alt Gabriel. Am făcut un doi, ca la fotbal. Păi nu, dar ăsta e adevărul. Te-am lăsat eu și te-ai dus la alt Gabriel. 

Daiana: Pot să fac ce vreau pentru că sunt singură. Vorbesc cu cineva vreau. Oricum, nu mi-aș mai alege niciodată un băiat cu numele de Gabriel. Sinceră să fiu. Eu zic să încetezi, Gabi, că tu cunoști mai multe Daiane, mai multe Andreea, cunoști tot alfabetul.

Gabi și Daiana s-au atacat recpiroc și s-au acuzat de infidelitate.

Daiana nu a negat nicio secundă că ar vorbi cu un bărbat aflat în afara competiției, lucru care l-a deranjat vizibil pe Gabi, fostul ei iubit.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei îi dă replica lui Jador după acuzele făcute de manelist”! Da. Este un frustrat pentru că am plecat de lângă el! Dar nu mai suportam”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Două turiste, ameninţate de un angajat al unui restaurant din Mykonos, după un prânz de 600 de euro

Livian, criză de nervi în direct. Ella a reușit să îl scoată din minți. Ce s-a întâmplat?

FOTO Angajatul unic în România: Scrie Tomosuri sinodale și alte acte sau gramate cu valoare istorică ale Patriarhiei Române

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Mama Daianei a intrat în direct: "Ești foarte tupeistă. Ești împlinită că i-ai despărțit pe Daiana și Gabriel?" Dialog halucinant cu Ella

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies