Furtună în camera roșie! Natalia și Sorin au trecut la acțiune. Ce au făcut cei doi concurenți

,

Natalia și Sorin au avut întâlnire în camera roșie. Deși au existat multe atacuri între ei, se pare că încă mai au ceva unul pentru celălalt.


In articol:

Sorin a venit în camera roșie, însă nu cu mâna goală, i-a adus Nataliei ceva de mâncare. Tânăra a fost încântată de gestul lui, vizibil emoționată. Este bine cunoscut faptul că Natalia a intrat în casa pentru Sorin, însă gelozia a fost mai presus de sentimentele lor, iar în ultimele săptămâni au tot existat atacuri între ei.

Natalia și Sorin sunt pregătiți să-și mai dea o șansă?

Este foarte vizibil că atunci când sunt unul în preajma celuilalt emoțiile ating cote maxime, însă Sorin s-a săturat, la un moment dat, de nesiguranța Nataliei, mai ales că erau în cunoaștere și mai aveau foarte puțin până la punctul în care deveneau un cuplu. Tânăra și-a dorit în tot acest timp să cunoască cât mai mulți băieți, iar după ce și-a îndreptat atenția spre Albert, concurentul care a fost eliminat în gală, Sorin a decis să o lase mai ușor cu ea.

Astăzi, în camera roșie, Natalia a părut foarte emoționată, la fel și Sorin, care i-a zis că și-ar fi dorit în aceste momente să fie cu ea la un film.

Natalia: Ce film ai vrea să vezi?

Sorin: Nu stiu! Ceva ce nu am mai văzut sau ceva ce am văzut și a fost drăguț.

Natalia: Păi, ce? Dramă, acțiune, horror?

Sorin: Dacă m-aș duce acum cu tine la un film, m-aș duce la o comedie.

Citeste si: Albert a pus ochii pe Stefania? Ce spune fostul concurent despre tânără: "Ai ce să vorbești cu ea, e mult mai matură decât fetele din Casa!"

Natalia a mărturisit că i-ar plăcea la o comedie, dar îi plac și filmele horror, ceea ce nu i-a venit să creadă lui Sorin. De aici a început o adevărată bătaie cu perne între ei, în camera roșie. 

Concurenții i-au privit prin plasmă cum se jucau la întâlnire. Ionuț a dezvăluit că Natalia nu este deloc ce pare, precizând că atunci când Albert era în casa a zis că nu mai este interesată de Sorin, iar acum, brusc, lucrurile s-au schimbat.

Citeste si: Cum arătau gemenele Dori și Larisa la doar câțiva anișori! Ar putea cineva să le deosebească? Detaliul făcut public de fosta concurentă de la Casa Iubirii

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cum arătau gemenele Dori și Larisa la doar câțiva anișori! Ar putea cineva să le deosebească? Detaliul făcut public de fosta concurentă de la Casa Iubirii

Cât ghinion să ai? Se afla în avion, la 1000 de metri altitudine și a fost lovit de un glonț tras de la sol

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Albert Oprea, primele declarații despre scandalul cu Natalia: "S-a răzbunat! Nu îi voi da apă la moară. Ăsta e nivelul!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies