Kinga este dispusă să recurgă la gesturi extreme pentru a-l cuceri pe Ionuț? „Îmi cer eliminarea" Aflați ce măsuri are de gând să ia concurenta marți, 31 mai, în Casa iubirii, de la 10:00 și 17:00, la Kanal D!

,

Kinga are de gând să lupte pentru Ionuț dacă va ajunge să se îndrăgostească iremediabil de el. Iată ce declarații năucitoare a făcut tânăra!


In articol:

După Gala de duminică a emisiunii Casa iubirii, presărată cu multe tensiuni și emoții, la finalul căreia Albert a fost cel care a părăsit competiția, în prima ediție a săptămânii s-au iscat noi momente tensionate în casa băieților, acolo unde Sorin și Costi au ajuns la cuțite.

În ediția de marți, în Casa iubirii, ia amploare triunghiul amoros format din Larisa, Ionuț și Kinga, deoarece cele două concurente ajung să dea cărțile pe față.

Kinga este dispusă să recurgă la gesturi extreme pentru a-l cuceri pe Ionuț? „Îmi cer eliminarea"

În ediția de marți a emisiunii Casa iubirii, Dragoș îi mărturisește Mariei că o place și că își dorește să o cunoască mai bine și chiar să formeze un cuplu împreună. Dezvăluirile lui Dragoș o determina pe Maria să se rușineze un pic și pare dispusă să se apropie de el. Mai mult decât atât, Dragoș va îndrăzni să o întrebe pe Maria dacă și-ar dori o întâlnire cu el în camera roșie.

Grațiela: Dragoș, pe o scară de la 1 la 10 cât de mult o plăci pe Maria?

Dragoș: Nouă!

casa iubirii

Sorin si Natalia, in camera rosie

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, Sorin se va întâlni cu Natalia în camera roșie, acolo unde cei doi vor reacționa asemenea unor copii neastâmpărați. Cei doi concurenți se vor bate cu pernele și se vor ajunge să se îmbrățișeze. Deși a declarat ca este afectata de conflictul cu Albert, Natalia pare ca si-a revenit si a trecut peste situația dificila si se apropie de Sorin. 

casa iubirii

Kinga, fata in fata cu Larisa

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Și tot în ediția de marți, în Casa iubirii Kinga va vorbi într-un loc mai retras, față în față cu Larisa, cea care a devenit rivală ei.

Întrebată de către Larisa când are de gând să înceapă să lupte pentru Ionuț, Kinga a mărturisit că numai în cazul în care va ajunge să se îndrăgostească de el va recurge la anumite măsuri radicale. Tânăra i-a spus că va face astfel încât să plece Larisa acasă, ori își va cere ea eliminarea.

Citeste si: Scandal în Casa Iubirii. Sorin și Costi sunt la cuțite: ”La mine au venit femeile tot timpul”. Ce au cei doi concurenți de împărțit

Citeste si: Emoții și regrete în Gala emisiunii Casa iubirii! El este concurentul care a fost eliminat! Iată primele lui reacții după ce a părăsit show-ul în care spera că își va găsi jumătatea!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

"Ce frumoși sunteți!" Dori și Flavius, prima apariție împreună de când au fost eliminați de la Casa Iubirii

Raluca Turcan face calcule despre pensiile speciale: Presupun o cheltuială de 109 milioane de lei pe lună, undeva la 1,3 miliarde de lei pe an, impactul nu e ma

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Natalia a răbufnit după Camera Roșie cu Albert. Ce secret ascunde concurenta. Fetele o îndeamnă să spună adevărul despre Albert

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies