Albert a pus ochii pe Stefania? Ce spune fostul concurent despre tânără: "Ai ce să vorbești cu ea, e mult mai matură decât fetele din Casa!"

Autor: Alice Popescu

Albert Oprea vorbeste despre o posibila relatie cu Stefania

Sursa: Instagram

Daca in Casa Iubirii, Albert Oprea nu prea a avut noroc sa formeze un cuplu cu cineva, poate ii surade norocul in afara reality show-ului.

Albert Oprea nu a reușit să își găsească perechea cât timp a fost concurent în cadrul reality-show-ului Casa Iubirii și mai mult a fost protagonistul unui scandal cu Natalia în care tânără îi aduce câteva acuzații destul de grave pe care fostul concurent a încercat să le lămurească. Mai mult, tânărul a povestit că daca ar fi să încerce să aibă vreo apropiere, aleasa ar fi Stefania care la 19 ani este foarte matura și are și un corp de invidiat, a spus fostul concurent pentru Culisele Iubirii.

Citeste si: Albert Oprea, primele declarații despre scandalul cu Natalia: "S-a răzbunat! Nu îi voi da apă la moară. Ăsta e nivelul!"

Albert, primele declaratii despre Stefania

"Este un factor primordial să ai o interacțiune buna cu o femeie, să ai un vibe bun, am văzut-o cum a interacționat și cu Cristian. Este o femeie cu care ai ce discuta.

Daca nu exista acest factor, atunci, o privesc doar că pe o femeie de consum. Din ce am vorbit cu ea, e o fata foarte ok. Nu stiu daca aș vrea ceva cu ea, timpul o să rezolve. Nu stiu daca o să caut o partenera de viață după ce mi s-a întâmplat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: "Ce frumoși sunteți!" Dori și Flavius, prima apariție împreună de când au fost eliminați de la Casa Iubirii

Albert: "Oamenii vin cu alte gânduri la emisiune"

Eu nu sunt genul să forțez femeile, nu mă atrage. Eu vreau că femeia să mă dorească cu orice preț, vreau că ea să vina la mine. E prima oara și ultima când mai vorbesc despre subiectul asta, nu vreau să fac pe cineva vedeta.

Eu nu fac lucruri forțate. Oamenii vin cu alte gânduri la emisiune, dar nu inventa chestii. Nu face rău altor persoane. Nu am nimic personal cu Natalia, tu ce treaba ai? Unii o criticau că a venit pentru show. Spun că daca ea vrea să fie falsa, asta e stilul ei, las-o în pace. Nu da în alti oameni să iți fie tie bine, a concluzionat Albert.

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!