Albert Oprea, primele declarații despre scandalul cu Natalia: "S-a răzbunat! Nu îi voi da apă la moară. Ăsta e nivelul!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 31 mai 2022, 11:05

Albert Oprea vorbeste despre ce s-a intamplat intre el si Natalia

Sursa: Instagram

Albert a vorbit in exclusivitate dupa eliminarea de la Casa Iubirii despre acuzatiile pe care Natalia i le-a adus in timpul show-ului.

Albert Oprea a fost eliminat de la Casa Iubirii

în urma Galei de duminica, iar acum vrea să își spună punctul de vedere în ce privește relația cu Natalia și ce s-a întâmplat mai exact în urma acuzațiilor făcute de tânără la adresa lui.

Fostul concurent a dezvăluit că prima data a fost atras de Gratiela, însă diferență de înălțime dintre ei doi, l-a determinat pe Albert să își mute gândul pentru că spune el: "Gratiela mi-ar fi scuipat semințe în cap!"

Astfel, tot Albert dezvăluit că s-a reorientat spre Natalia și nu pentru că ar fi fost îndrăgostit, ci pentru că i s-a părut normal că odată intrat în Casa să și intre în spiritul reality show-ului, după cum declara chiar el pentru Culisele Iubirii.

Citeste si: Albert a pus ochii pe Stefania? Ce spune fostul concurent despre tânără: "Ai ce să vorbești cu ea, e mult mai matură decât fetele din Casa!"

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Albert Oprea despre scandalul dintre el si Natalia de la Casa Iubirii

"Am zis, hai să o cunosc că despre asta este vorba. Am intrat în jocul Casei Iubirii. Am zis să interacționam, să facem joculețe că în emisiune, însă oamenii au gânduri foarte meschine. Asta e cartea pe care ei o joaca pentru celebritate. Nu vreau să fac parte din asta.

Este ultima oara când voi dezbate asta. Dintr-o chestie frumoasa, ne-am simțit bine, ne-am bucurat amândoi, a fost totul în regula. De ce nu am fost nesimțit și până atunci. De ce nu s-a întâmplat până atunci? Cum am făcut? Daca era atât de grav, cum să o iau? Cum să iau asta? Daca nu fac, sunt pămpălău, daca fac, nu e bine. Am venit aici să spun adevărul, adevărul meu....", a spus Albert.

IMAGINI de senzatie! Pe cine a chemat Culita Sterp in camera de hotel in miez de noapte

Citeste si: Alex Bobicioiu, primele dezvăluiri despre relația cu Simina Loica. Cum s-a fotografia fostul concurent de la Puterea Dragostei cu fiul focoasei brunete

Albert Oprea o acuza pe Natalia ca s-a razbunat pe el

Daca îmi ceream scuze, îmi asumam ceva ce am făcut, dar nu am făcut. Nu am de ce să fac treaba asta. Părinții mei sunt dezamăgiți, dar mă stiu de atâta timp. Se mai sesizau și alții daca era așa, foste iubite. Eu mă deschid în fata ta și tu faci așa ceva, a mai declarat Albert.

 


După ce s-au despărțit, Radu îi dă în continuare speranțe Cristinei. În gală, atunci când a fost pe cale să fie eliminat, acesta i-a spus tinerei că ar fi așteptat-o afară, asta dacă ar fi plecat acasă.