Cum arătau gemenele Dori și Larisa la doar câțiva anișori! Ar putea cineva să le deosebească? Detaliul făcut public de fosta concurentă de la Casa Iubirii

Author: Alice Popescu

Cat de mult seamana Larisa si Dori

Sursa: Instagram

Gemenele Dori si Larisa au facut senzatie in cadrul reality show-ului Casa iubirii, iar acum ca una din ele a fost eliminata, a facut dezvaluiri in premiera.

Dori, una din gemenele de la Casa Iubirii, a fost eliminata din reality show după ce a dezvăluit că nu se simte sub nicio forma atrasa de niciun băiat din competiția matrimoniala.

După ce a fost eliminata, blonda a făcut câteva dezvăluiri în exclusivitate despre relația pe care o are cu sora ei, Larisa. Dori își dorește că sora ei geamănă să fie fericita și să aibă mai mult noroc decât a avut ea în cadrul competiției și să își găsească pe cineva. Mai mult, daca și Larisa vă ieși din competiție, cele doua se vor stabili la București.

Citeste si: Albert a pus ochii pe Stefania? Ce spune fostul concurent despre tânără: "Ai ce să vorbești cu ea, e mult mai matură decât fetele din Casa!"

Dori despre asemanarile si diferentele intre ea si Larisa 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„L-am bătut și eu pe el. Ne băteam parte în parte”. Adriana Bahmuțeanu, declarații halucinante despre loviturile încasate de la Silviu Prigoană: „Da, m-a bătut cu pliciul”

Și în cadrul competiției cât și în afara, Dori și Larisa s-au sprijinit reciproc, cele doua fiind că doua picături de apa. La un moment dat, Flavius a fost întrebat daca vreodată a confundat-o pe Dori cu Larisa, iar fostul concurent a fost foarte ferm spunând că mereu a știut să le deosebească datorita unor trăsături diferite pe care doar cei care sunt atenți la detalii le pot observa.

Citeste si: Mircea Eremia, dezvăluiri în premieră despre relația cu Maria Lungu: "În viitor, o să o cer de nevastă!" Cum o alintă artistul pe focoasa moldoveancă

Dori si Larisa, sfatuite sa incerce sa se imbrace diferit

Și într-adevăr, Dori și Larisa seamănă foarte bine, dovada stand și o fotografie foarte veche cu ele doua de când erau micuțe.

Lari s-ar potrivi foarte bine cu Ionut. Mie mi-o plăcut de Sorin, este foarte frumos. El s-a dus spre Natalia, dar ea este indecisa. Eu m-aș bucura să facă pasi spre un băiat. Noi ne îmbracăm la fel, cumpăram la dublu când mergem la magazine. Acum că ea este în Casa și ea afara, poate se vă schimba, vom fi diferite, să fie învățătură d eminte. Ea e mai copilăroasă, eu mai matura. Ea e mai slăbuță, eu sunt mai mare cu 10 minute, eu sunt mai vulcanica, ea mai cumintica. Am primit mesaje să încercam să ne îmbracăm diferit. Ea trebuie să se descurce singura acum. Eu sper să stea cât mai mult, a dezvăluit Dori.

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies