Final spectaculos în jocul de imunitate la Survivor România 2021! S-a ajuns la ștafetă mixtă. Ce echipă va face o nouă nominalizare

,
 ștafetă mixtă.
S-a ajuns la ștafetă mixtă.

Surpriză de proporții la Survivor România 2021, jocul de imunitate a luat o întorsătură incredibilă. Cine a câștigat totemul de imunitate și premiul suplimentar?


In articol:

Jocul pentru imunitate de astăzi de la „Survivor România” a fost o adevarata provocare atat pentru Faimoși, cât și pentru Războinici, având în vedere că au luptat cu indarjire pana la capat.

Traseul nu a fost deloc simplu, iar concurenții ambelor echipe au fost nevoiți să facă eforturi mari pentru a câștiga puncte pretioase pentru echipa.

Concurenti Survivor Romania 2021.
Concurenti Survivor Romania 2021.

Citeste si: Jador și Sorin, la cuțite la Survivor România 2021. Acuze grele și amenințări: "Ești un terminat și un prefăcut!"

Cine a câștigat totemul de imunitate și premiul suplimentar?

Primul joc de imunitate al săptămânii de la Survivor România 2021 a fost unul spectaculos, care a luat o întorsătură incredibilă. Duelul dintre Faimoși și Războinici a fost plin de adrenalina. Ambele echipe s-au luptat cu toate forțele pentru a câștiga imunitatea, dar și premiul suplimentar, însă o singură echipă a câștigat miza acestei seri.

Prima imunitate a săptămânii a fost câștigată de echipa Razboinicilor. Așadar, Faimosii trebuie sa propuna spre eliminare un concurent în primul consiliu al săptămânii de la Survivor România 2021.

razboinicii
Final spectaculos în jocul de imunitate la Survivor România 2021! S-a ajuns la ștafetă mixtă. Ce echipă va face o nouă nominalizare

Citeste si: Surpriza de proportii pentru Faimosi si Razboinici! Pe langa imunitate, castigatorii vor primi si o recompensa. In ce consta premiul suplimentar

Lipsa

hranei și epuizarea se resimte în rândul concurenților, iar recompensele și premiile suplimentare le mai reduce din înfometare.

Razboinicii s-au concentrat la maximum, astfel că s-au descurcat foarte bine pe traseu, au luptat până în ultimul moment pentru a câștiga premiul pus în joc, iar în cele din urmă au ieșit învingători.

Faimoșii și Războinicii au jucat ștafeta mixtă

Daniel Pavel a anunțat ștafeta mixtă.

Din fiecare echipă a participat câte o fată și câte un băiat. Pe traseu au participat atât fata cât și băiatul din fiecare echipă, însă la proba de îndemânare un singur membru al echipei a aruncat la țintă.

Echipa Faimoșilor a ales ca la proba finală să participe Cosmin și Elena. Din echipa Războinicilor la ștafeta mixtă a participat Starlin și Sindy.

Cei care au aruncat la țintă au fost Starlin și Elena, așa cum a hotărât fiecare echipă în parte.

Citeste si: Culiță, probleme grave de sănătate la Survivor România. Faimosul a ajuns de urgență la spital

 

 

Ce trebuie sa faci pentru a-ti sustine concurentul favorit din echipa Faimosilor?

Pentru a-l vota trebuie să trimiți SMS la 1230 cu numele acestuia, însă fără diacritice, ci așa cum apare el scris pe ecran.

În cazul în care numele este scris greșit, votul este nul.

Foarte important, votul trebuie trimis doar în timpul consiliului de nominalizare, după ce Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, va da START VOT. Liniile de vot vor rămâne deschise până când se va spune STOP VOT.

„Pentru a susține concurentul favorit trimite SMS la 1230 cu numele acestuia, așa cum este afișat pe ecran. Tariful fiecărui SMS este de 1,19 euro, TVA inclus, număr valabil în rețelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone. Tariful se aplică automat. Aș vrea să reamintesc publicului că nu puteți vota până nu deschidem liniile de vot.”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România. 

În această seară, Jador si Roxana Nemes nu vor putea fi votati de public, având în vedere că faimosii au probleme de sanatate și nu sunt prezenti în cadrul consiliului de nominalizare.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Mama și sora lui Culiță Sterp, răspund acuzațiilor aduse de Simona Hapciuc la adreasa Faimosului de la Survivor România 2021

Scade ușor rata de infectare în București și Ilfov. 12 județe în scenariul roșu

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Cum l-a cucerit Daniela Iliescu pe Culiță de la Survivor România 2021? Artistul a făcut mărturisiri incredibile:"Am primit sute de cereri în căsătorie"

Bogdan Mocanu a dezvăluit de ce nu a plecat alături de Jador la Survivor România 2021. Ce problemă de sănătate are artistul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies