Surpriza de proportii pentru Faimosi si Razboinici! Pe langa imunitate, castigatorii vor primi si o recompensa. In ce consta premiul suplimentar

,
Concurenti Survivor Romania 2021.
Concurenti Survivor Romania 2021.

Concurenții de la Survivor România 2021 au aflat miza jocului din această seară. Pentru ce luptă și cum arată traseul?


In articol:

Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta în primul joc de imunitate al săptămânii de la Survivor România 2021. Miza jocului este dublă! Iată în ce consta premiul suplimentar!

Daniel Pavel
Daniel Pavel a anuntat care este recompensa.

Citeste si: Culiță, probleme grave de sănătate la Survivor România. Faimosul a ajuns de urgență la spital

Daniel Pavel a anunțat miza jocului de imunitate

Jocul din această seară este unul de maximă importanță pentru Faimoși și Războinici. Echipa câștigătoare va primi premiu suplimentar și nu va face nicio nominalizare.

Înainte de a da startul meciuli de imunitate din această seară, Daniel Pavel i-a anuntat pe concurenti care va fi miza. Faimosii si Razboinicii au primit cu mare entuziasm vestea ca miza jocului consta in mancare.

Citeste si: Mama și sora lui Culiță Sterp, răspund acuzațiilor aduse de Simona Hapciuc la adreasa Faimosului de la Survivor România 2021

Haideți să aflăm și care este recompensa suplimentară a jocului pentru imunitate, primul joc al săptămânii. Echipa câștigătoare a primului jc de imunitate al săptămânii va primi 1,5 kg de mălai, patru cepe și câte două ouă pentru fiecare membru al echipei și jumătate de litru de ulei. Echipa câștigătoare va primi cantitatea integrală, iar echipa pierzătoare primește jumătate, a spus Daniel Pavel.

RECOMPENSA
Pe langa imunitate, castigatorii vor primi si o recompensa. In ce consta premiul suplimentar

Atât concurenții din tabăra Războinicilor, cât și cei din echipa Faimoșilor s-au bucurat când au auzit miza din această seară, deoarce își doresc să câștige jocul pentru recompensă din această săptămână, având în vedere că în ambele echipe se simte din ce în ce mai mult lipsa hranei, concurenții fiind înfometați și epuizați din punct de vedere fizic.

Cum arată traseul de astăzi de la Survivor România 2021?

După câteva momente în care le-a permis concurenților să își manifeste bucuria, Daniel Pavel le-a explicat cum va arăta traseul pe care se vor întrece în această seară.

traseu
Cum arată traseul de astăzi de la Survivor România 2021?

Citeste si: Cum l-a cucerit Daniela Iliescu pe Culiță de la Survivor România 2021? Artistul a făcut mărturisiri incredibile:"Am primit sute de cereri în căsătorie"

"Pentru a câștiga totemul de imuntate și proviziile în cantitate integrală, veți intra pe următorul traseu.

Concurenții aluneca pe tobogan de la înălțime, cad într-un bazin cu apă și înnoată pentru a ieși din acest bazin. Ies din bazin, pășesc pe o bârnă deasupra careia sunt pozitionati trei saci, ii indeparteaza, continua in alergare pana ajung intr-un tunel de plasa, unde sunt amplasate placi care trebuiesc indepartate.

Depasesc o punte suspendata dupa care ajung la o poarta hexagonala prin care trebuie sa treaca, apoi o cusca de plasa care are prevazut un orificiu si ajung la proba de indemanare, unde concurentii efectueaza aruncari cu saci de nisip pentru a-i pozitiona pe un cos aflat pe balansoar care ridica totemul. Totemul este fixat pe postament cu adeziv special.

In situatia in care concurentul loveste postamentul, trebuie sa repuna totemul pe postamen si sa reia aruncarea.

Concurentul care loveste puternic si frontal, este concurenul care aduce punctul echipei sale. Echipa care acumuleaza prima 10 puncte castiga prima imunitate a saptamanii si proviziile.", a explicat Daniel Pavel.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Kanal D, lider de audiență cu ediția de duminică a emisiunii “Roata Norocului”

Vor merge benzinarii pe oferta guvernului de reducere cu 50 de bani? Guvernul crede că va scădea peste tot

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Știrile Kanal D, de weekend, primul loc în țară

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies