Fatih, confruntare cu Doga! Ce vedem astăzi într-un nou episod din serialul „O dragoste”, de la 20:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 iun 2024, 18:44

Astăzi, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, fanii îndrăgitei producțîi îl vor regăsi pe Fatih mai “îngrijorat” în ceea ce privește relația fostei sale soții, cu Giray.

Faith devine extrem de gelos atunci când vine vorba de Doga, față de care încă mai are sentimente puternice de iubire. Gorkem, dar și Pembe remarcă manifestările “ciudate” ale lui Fatih, când vine vorba de Doga, iar certurile se intensifica între tinerii soți.

Fatih, confruntare cu Doga

Gorkem va avea parte de un șoc atunci când Fatih îi spune acesteia că persoane importante din familia sa îl sfătuiesc să divorțeze, din cauza comportamentului nepotrivit al acesteia față de familie.

Citește și: Fatih nu a uitat-o pe Doga. În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D

Pe de altă parte, Omer va trebui să se confrunte cu Gorkem, după ce femeia află că acesta își sfătuiește nepotul să divorțeze. Doga, în schimb, trăiește momente frumoase alături de Giray și chiar îl va înfruntă pe Fatih atunci când acesta își manifestă gelozia față de viața privată a fostei sale soții.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Kîvîlcîm va fi nevoită să se confrunte cu prejudecățile familiei Unal, atunci când aceasta va fi desemnată, de către soțul său, în fruntea departamentului de publicații al firmei.

Citește și: Mesajul actriței Sila Turkoglu, din serialul “O dragoste”: “Mă bucur că poveștile de viață din serial i-au impresionat și pe telespectatorii din România”

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.