În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, Fatih nu îl vrea pe Giray în viața frumoasei Doga

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 iun 2024, 18:36

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.

Astăzi, de la ora 20:00, fanii serialului “O dragoste”, vor fi martori unor noi evenimente intense ce se vor derula în viețile membrilor familiilor Unal și Arslan, odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D.

Fatih nu îl vrea pe Giray în viața fostei sale soții, Doga

O întâmplare fericită va face că Nilay să demareze un proiect amplu, în care va colabora cu Giray, iar Fatih, la auzul acestei vești, își va manifestă sentimentele în ceea ce-l privește pe chipeșul afacerist despre care știe că are o relație cu

Doga.

Citește și: Cine este și câți ani are Kaan Taşaner, care dă viață noului personaj Giray în producția „O dragoste”! Iată cum arăta carismaticul actor înainte de a fi cooptat în distribuția serialului

Mai mult, atunci când Giray este invitat în casa familiei Unal, la ”intervenția” lui Nilay, Fatih reacționează vehement, iar soția acestuia are suspiciuni majore, că soțul său încă își iubește fosta soție.

Citește și: Cine este și câți ani are Yiğit Kirazcı, actorul care joacă rolul Rüzgar în serialul „O dragoste”! Iată cum arăta carismaticul actor în urmă cu zece ani, când a debutat pe platourile de filmare

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”

La polul opus, relația dintre Doga și Giray avansează cu pași mici, dar siguri, iar Fatih chiar va surprinde o întâlnire, între cei doi, care îi va trezi sentimente de gelozie. Însuși Omer își va sfătui nepotul ca, dacă acesta încă își iubește soția, căsnicia cu Gorkem va fi sortită eșecului.

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.

 

 

 


Rebecca, Gagea și Julia au avut parte de mai multe surprize cu ocazia zilei lor de naștere. Rebecca a împlinit 23 de ani, Gagea 24, iar Julia 30.