Fatih nu a uitat-o pe Doga. În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D

Author: Diana Tilă
Foto(10)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “O dragoste”.

În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, noi încercări dramatice se vor derula în viețile membrilor familiilor Unal și Arslan.

Citește și: Cine este și câți ani are Kaan Taşaner, care dă viață noului personaj Giray în producția „O dragoste”! Iată cum arăta carismaticul actor înainte de a fi cooptat în distribuția serialului

Fatih nu a uitat-o pe Doga

Cimen este în stare de șoc atunci când află că Gorkan a “amânat” momentul căsătoriei iar Kîvîlcîm și Omer sunt alături de tânăra fată care a fost mințită, timp îndelungat, de către cel alături de care credea că va întemeia o familie.

În casa familiei Unal situația este tensionată ori de câte ori Gorkem apare la reunile de familie.

Înverșunata soție a lui Fatih va avea parte de un șoc atunci când Nilay “informează” familia că Doga și Giray formează un cuplu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Faith reacționează neașteptat atunci când află că Doga are o relație cu chipeșul proprietarul al holdingului Șifacigil și astfel, demonstrează familiei că încă mai are sentimente puternice pentru fosta sa soție.

Gorkem nu întârzie să reacționeze atunci când lucrurile sunt altfel decât își dorește, iar Nilay este cea care continuă, constant, să alimenteze starea de nesiguranță a cumnatei sale.

Omer va avea parte de un șoc atunci când află că fiul său este implicat într-un accident teribil, iar Nursema petrece tot mai mult timp alături de Ruzgar.

Citește și: Ceren Karakoç, care dă viață personajului Nursema în serialul „O dragoste”, apariție uluitoare la o renumită Gală, în Istanbul! Iată ce ținută extravagantă a purtat îndrăgita actriță 

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.