Kîvîlcim, surpriză copleșitoare pentru Omer. Astăzi, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D

Autor: Diana Tilă
video Foto(5)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “O dragoste”.

Astăzi, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, fanii îndrăgitei producții vor fi martori unor momente inedite ce se vor derula în viețile celor doi îndrăgostiți, Kîvîlcîm și Omer.

Citește și: Ceren Karakoç, care dă viață personajului Nursema în serialul „O dragoste”, apariție uluitoare la o renumită Gală, în Istanbul! Iată ce ținută extravagantă a purtat îndrăgita actriță 

Kîvîlcim, surpriză copleșitoare pentru Omer

Dragostea care leagă frumosul cuplu Kîvîlcîm și Omer crește de la o zi la alta, iar cei doi surprind prin armonia constantă ce le guvernează viețile. Kîvîlcîm plănuiește să îi facă o surpriză de proporții iubitului său, iar Metehan, Cimen și Doga sunt persoanele de nădejde care o vor ajuta ca visul acesteia să se îndeplinească.

Faith continuă să se “îngrijoreze” de relația pe care o are fosta soție cu Giray dar, pe de altă parte, bărbatul face orice pentru ca Gorkem să fie fericită în casa familiei Unal, fapte care îi deranjează teribil pe cei din jur.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe două pahare de șampanie la Disneyland? „O fi șampanie din aia bună cu aur. Chiar dacă e scump, aia e.”

Pembe este îngrijorată că Nursema s-ar putea căsători cu Ruzgar, femeia știind sentimentele pe care tânărul le nutrește pentru fiica sa, și are un nou plan pentru a-i gestiona viitorul tinerei.

Citește și: BARIŞ KILIÇ, actorul din serialul “O dragoste”, mândru de rolul care i-a adus un public fidel și în România! “Dincolo de diferențe, există empatia și puterea iubirii”

Ce surpriză copleșitoare îi va face Kîvîlcîm lui Omer puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 

 


Patrick a decis să o cheme pe Teodora în camera roșie, spre surprinderea Alexandrei. Teodora a pornit încrezătoare spre cameră și deloc uimită de alegerea lui Patrick.