Faimoșii au făcut prima nominalizare a săptămânii la Survivor România 2021! Cine a fost propus spre eliminare, alături de Albert de la Războinici?

,
Consiliu de nominalizare
Consiliu de nominalizare, cine a vost votat spre eliminare?

A venit rândul Faimoșilor să nominalizeze pe cineva în această săptămână la Survivor România 2021. Cine i se alătură lui Albert de la Războinici în cursa spre eliminare.


In articol:

Cel mai important joc al săptămânii a fost pierdut de această dată de echipa Faimoșilor. Echipa roșie va face prima nominalizare din această săptămână la Survivor România 2021.

Cine a fost nominalizat din echipa Faimoșilor?

Primul joc de imunitate a fost câștigat de Faimoși, iar cei care au fost nevoiți să nominalizeze pe cineva din echipă au fost Războinicii.

Echipa albastră a hotărât ca Albert să fie nominalizat pentru a doua oară consecutiv. Albert a fost salvat de la eliminare în consiliul de săptămâna trecută, el a ieșit favoritul publicului, alături de Elena Marin de la Faimoși. De această dată a venit din nou momentul în care Faimoșii vor propune un nou coechipier spre eliminare. 

La nominalizare lupta s-a dat între Andreea Antonescu și Sebastian Chitoșcă, iar concurentul care a strâns cele mai multe voturi din partea echipei a fost Andreea Antonescu.

Daniel Pavel a anunțat că cel de-al doilea concurent care a fost nominalizat în această săptămână și i se alătură lui Albert în lupta spre eliminare este Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu este propusa spre eliminare
Andreea Antonescu este al doilea concurent nominalizat

”Nu e ca și cum este o surpriză pentru cineva, nu e ca și cum nu ne-am fi așteptat cu toții...Așteptată și asumată în proporție 100%, pentru că s-a votat după criteriile după care s-a votat și îi înteleg, nu e vreo surpriză, nu e vreo supărare, nimic negativ din punctul ăsta de vedere, așa cum mă înțeleg pe mine, îi înțeleg și pe ei cu tot cu

argumentele lor, care da, sunt plauzibile”, a spus Andreea Antonecu.

Citeste si: Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Cine a câștigat cea de-a doua imunitate a săptămânii? Ce echipă va face o nouă nominalizare

Andreea Antonescu din echipa Faimoșilor și Albert din echipa Războinicilor sunt cei doi concurenți propuși spre eliminare în această săptămână la Survivor România 2021.

Citeste si: Revoltă în echipa Faimoșilor la Survivor România 2021. Andreea Antonescu a stârnit un scandal monstru în tabără. Cei vizați sunt Culiță, Zanni și Sebi

 

Citește-ne pe

Citește și:

Revoltă în echipa Faimoșilor la Survivor România 2021. Andreea Antonescu a stârnit un scandal monstru în tabără. Cei vizați sunt Culiță, Zanni și Sebi

Sanitas pune PRESIUNE pe Guvern: 85.000 de salariaţi ar trebui să beneficieze de creşteri salariale în 2022

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Cine a câștigat cea de-a doua imunitate a săptămânii? Ce echipă va face o nouă nominalizare

Romina de la Războinici, luată peste picior de Faimoși: ”Tu trebuia să fii nominalizată...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies