Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Cine a câștigat cea de-a doua imunitate a săptămânii? Ce echipă va face o nouă nominalizare

,
Imunitatea a fost castigata de Razboinici
Cine a castigat imunitatea ?

Cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii la Survivor România 2021 a fost plin de surprize, atât pentru Faimoși, cât și pentru Războinici. Cine a câștigat imunitatea?


In articol:

Jocul de imunitate este cel mai important joc al săptămânii la Survivor România 2021. Concurenții au posibilitatea de a câștiga cel mai important premiu al săptămânii, totemul de imunitate, care îi poate scutii de o nominalizare în consiliu.

Cine a câștigat imunitatea și ce echipă se pregătește de nominalizare?

Cine a câștigat al doilea joc de imunitate al săptămânii

Jocul de imunitate a fost unul plin de provocări pentru Faimoși și Războinici, ambele echipe s-au duelat pe cel mai dificil traseu de la Survivor România 2021. Traseul de astăzi a fost exclusiv pe apă, iar punctul forte al concurenților trebuie să fie echilibrul. Faimoșii și Războinicii s-au aventurat pe un traseu inedit de-a supra mării Caraibilor. Concurenții trebuie să-și țină echilibrul pe un cilindru de lemn care se rotește, iar primul concurent care cade de două ori consecutiv în apă pierde punctul.

Duelul dintre Faimoși și Războinici a fost extrem de strâns, în primă fază Războinicii au condus detașat, iar Faimoșii i-au prins repede din urmă. Finalul jocului de imunitate a fost unul de-a dreptul spectaculos, lupta finală s-a dat între Andreea Antonescu și Maria, scorul fiind de 7-9 pentru echipa albastră.

Exista posibilitatea ca Andreea să-i mai țină pe Faimoși încă o rundă în joc, dar finalul a fost al Mariei, care a adus victoria Războinicilor.

Citeste si: Romina de la Războinici, luată peste picior de Faimoși: ”Tu trebuia să fii nominalizată...”

Maria a adus ultimul punct
Lupta s-a dat între Andreea și Maria

Războinicii au câștigat cea de-a doua imunitate a săptămânii, iar ei sunt salvați de la o nouă nominalizare.

Consiliul din această seară va fi unul foarte liniștit pentru echipa albastră. Faimoșii vor decide pe cine vor trimite spre eliminare din echipa lor. Cine i se va alătura lui Albert în cursa spre eliminare?

Cum îți poți vota favoritul din echipa Faimoșilor?

Faimoșii au pierdut cel de-al doilea joc de imunitate al acestei săptămâni la Survivor România 2021, motiv pentru care liniile de vot se vor deschide pentru ei în această seară, după cum a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

Fiecare concurent va putea fi votat de public prin SMS la 1230.

Pentru ca votul să fie valid, acesta trebuie exprimat doar în timpul consiliului de nominalizare, imediat după ce Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, va da START VOT. Pentru a-ți vota concurentul favorit din echipa Faimoșilor trebuie să trimiți SMS la 1230 cu numele acestuia, exact așa cum apare el scris pe ecran. În cazul în care numele concurentului nu este scris corect sau conține diacritice, votul nu va fi luat în considerare.

Votează-ți favoritul din echipa Faimosilor
Cum iti poti vota favoritul din echipa Faimosilor?

Liniile de vot vor rămâne deschise până în momentul în care Daniel Pavel va spune STOP VOT. Orice vot exprimat după acest moment nu va mai fi luat în considerare. 

„Pentru a susține concurentul favorit trimite SMS la 1230 cu numele acestuia, așa cum este afișat pe ecran.

Tariful fiecărui SMS este de 1,19 euro, TVA inclus, număr valabil în rețelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone.  Tariful se aplică automat. Aș vrea să reamintesc publicului că nu puteți vota până nu deschidem liniile de vot.”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021. 

Votul celor de acasă este foarte important pentru concurenții de la Survivor România 2021. După nominalizările făcute de concurenți în cadrul consiliului, eliminarea se va face ținând cont de preferințele publicului.

Astfel, dintre concurenții aflați în pericol de eliminare în această săptămână, acasă va pleca cel care va avea cele mai puține voturi din partea publicului, astfel că fiecare SMS trimis poate schimba complet situația.

Citeste si: Revoltă în echipa Faimoșilor la Survivor România 2021. Andreea Antonescu a stârnit un scandal monstru în tabără. Cei vizați sunt Culiță, Zanni și Sebi

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Survivor Romania - Editia de sambata, 17 aprilie – VIDEO. Razboiul dintre Zanni si Elena Marin continua!

Dan Barna, în lacrimi la tv (VIDEO)

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Mellina si Morosanu au ajuns in Romania! Primele declaratii de la aeroport! Iata cum au fost intampinati!

Cum explica medicii moartea pacientei din Cluj depistata cu COVID-19, desi fusese vaccinata cu ambele doze!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies