Romina de la Războinici, luată peste picior de Faimoși: ”Tu trebuia să fii nominalizată...”

,
Romina și Zanni isi arunc vorbe
Romina luată peste picior de Faimoși

Romina a fost luată peste picior de mai mulți concurenți din echipa Faimoșilor, după ce a fost învinsă pe traseu de Ana Porgras. Războinica a încercat să fie indiferentă, în ciuda vorbelor care i s-au aruncat.


In articol:

Romina este cea mai nouă concurentă din echipa Războinicilor la Survivor România 2021. Parcursul ei în competiție oscilează de la un joc la altul. Al doilea joc de imunitate a început în forță în Republica Dominicană, atăt Faimoșii, cât și Războinicii își doresc cu ardoare să câștige totemul de imunitate.

Jocul de astăzi este unul extrem de complex, iar Romina a fost luată peste picior de adversarii săi pentru că nu a reușit să ducă duelul la capăt.

Romina, luată peste picior de Zanni la Survivor România 2021

Al doilea joc de imunitate al săptămânii de la Survivor România este unul extrem de dificil, se desfășoară exclusiv pe apă, iar punctul forte al concurenților trebuie să fie echilibrul pentru a nu cădea în apă. Faimoșii și Războinicii sunt pregătiți să dea totul pentru a câștiga cea de-a doua imunitate a săptămânii. Echipa care va pierde acest joc va fi nevoită să nominalizeze un coechipier. Primul joc de imunitate a fost câștigat de Faimoși, iar Războinicii au fost nevoiți să facă prima nominalizare a săptămânii, cel propus spre eliminare este Albert.

Traseul de astăzi este plin de provocări, concurenții trebuie să-și țină echilibrul pe un cilindru de lemn care se rotește de-a supra mării.

Romina nu a reușit să ducă duelul cu Ana Porgras până la capăt, Războinica a plonjat în apă de două ori, iar punctul i-a revenit Faimoasei. Zanni a luat-o peste picior pe Romina.

Duel Ana și Romina
Ana și Romina pe traseu

Citeste si: Revoltă în echipa Faimoșilor la Survivor România 2021. Andreea Antonescu a stârnit un scandal monstru în tabără. Cei vizați sunt Culiță, Zanni și Sebi

Zanni:”Romina, tu trebuia să fii nominalizată, nu Albert!”

Romina:”Nu mă interesează ce zici.”

Zanni:”Dă toată apa pe care ai înghițit-o afară, că știm că ai înghițit mult!”

Romina:”Păi, și ce dacă, dacă n-am făcut un traseu, restul înseamnă că nu am făcut bine.” 

Sebi:”Ești bombă pe traseu, Romina, nu te lua după Zanni.”

Romina:”Nu mă interesează oricum.”

Băieții au fost puși pe glume la cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii, Romina a fost luată peste picior, în urma traseului pe care nu a reușit să-l ducă până la capăt

și a căzut în apă.

Citeste si: Sindy, adevărul despre nominalizarea lui Albert la Survivor România 2021. Războinica a făcut dezvăluiri incredibile:”Oricum nu era de salvat...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Revoltă în echipa Faimoșilor la Survivor România 2021. Andreea Antonescu a stârnit un scandal monstru în tabără. Cei vizați sunt Culiță, Zanni și Sebi

Purtătorul de cuvânt al PNL 'trage' în PSD: 'Tendinţele de derapaje către zona de populism'/ 'Politica nu este un poker'

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Sindy, adevărul despre nominalizarea lui Albert la Survivor România 2021. Războinica a făcut dezvăluiri incredibile:”Oricum nu era de salvat...”

Survivor România 2021. Sebastian Chitoșcă a izbucnit în lacrimi. Ce a pățit Faimosul? Culiță a spus tot adevărul!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies