Faimoșii au decis! Cine este în pericol de eliminare în cel de-al doilea consiliu de nominalizare la Survivor România 2021

,
Consiliu de nominalizare
Faimosii au decis cine va fi propus spre eliminare

Faimoșii au pierdut cea de-a doua imunitate a săptămânii. Echipa roșie se va afla în fața unui consiliu dificil. Cine se află în pericol de eliminare?


In articol:

Deși au câștigat primul joc de imunitate, norocul nu le-a surâs și de această dată. Faimoșii au pierdut cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii și sunt în situația în care trebuie să trimită un concurent spre nominalizare. Cine se află în pericol de eliminare?

Faimoșii au făcut prima nominalizare a săptămânii

Faimoșii au câștigat primul joc de imunitate, ceea ce le-a adus și un consiliu liniștit. În această seară Războinicii și-au luat revanșa și i-au trimis pe Faimoși în fața unui consiliu dificil.

Faimoșii se află în fața unei decizii dificile, le-a venit din nou rândul să facă o nominalizare în consiliu, după ce au pierdut al doilea joc de imunitate al săptămânii. Traseul de astăzi nu a fost în favoarea echipei roșii, fiind un traseu exclusiv pe apă, ceea ce le-a adus și înfrângerea.

În această seară, Faimoșii sunt nevoiți să ia o decizie importantă și să hotărască cine va fi propus spre eliminare. După ce fiecare membru din echipa roșie și-a exprimat votul secret, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat cine este în pericol de eliminare. 

Consiliu de nominalizare
Sebi este nominalizat

Faimoșii au votat și au decis cine va fi propus spre eliminare în cel de-al doilea consiliu al săptămânii. Daniel Pavel a anunțat cine este cel de-al doilea concurent nominalizat în această săptămână. Concurentul din echipa Faimoșilor care se află în pericol de eliminare este Sebastian Chitoșcă. Acesta a primit patru voturi din partea colegilor săi.

Citeste si: Confruntare între Faimoși și Războinici la Survivor România 2021! Zanni și Jador, atac dur la adresa adversarilor, după nominalizarea Mellinei

Consiliu de nominalizare
Sebastian Chitoscă, propus spre eliminare

”După

cum vedeți, am aici două lacrimi pe obrazul stâng, una dintre ea este pentru soția mea pentru că sunt fer convins că suferă mult că nu sunt lângă ea, una este pentru fratele meu care avea cea mai mare nevoie să fiu în momentele astea lângă el, chiar dacă sunt mai mic, am fost un fel de echilibru al vieții lui, dar pot să le spun atât, că drumul meu nu se va sfârși în această săptămână la Survivor, o să lupt pentru ei, pentru amândoi, până când publicul va decide că eu trebuie să plec
acasă.”,
a spus Sebastian Chitoșcă.

În această săptămână la Survivor România 2021 în pericol de eliminare se află Mellina de la Războinici și Sebi de la Faimoși.

Citeste si: Final incredibil la Survivor România 2021! Ce echipă a câștigat cea de-a doua imunitate? Daniel Pavel a dat startul unei provocări inedite. Ce trebuie să faceți pentru a participa?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Final incredibil la Survivor România 2021! Ce echipă a câștigat cea de-a doua imunitate? Daniel Pavel a dat startul unei provocări inedite. Ce trebuie să faceți pentru a participa?

Criza mondială de semiconductori - Huawei acuză Statele Unite

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Confruntare între Faimoși și Războinici la Survivor România 2021! Zanni și Jador, atac dur la adresa adversarilor, după nominalizarea Mellinei

Jador, criticat de echipa Faimoșilor! Zannidache lovește din nou la Survivor România 2021: ”Ți-am suportat toate...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies