Final incredibil la Survivor România 2021! Ce echipă a câștigat cea de-a doua imunitate? Daniel Pavel a dat startul unei provocări inedite. Ce trebuie să faceți pentru a participa?

,
Finalul jocului de imunitate
Cine a castigat imunitatea?

Surpriză de proporții la cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii. Ce echipă se va bucura de un consiliu liniștit? Daniel Pavel a dat startul unei provocări incredibile marca Survivor România 2021. Iată ce trebuie să faceți.


In articol:

Cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii a fost o adevărată surpirză pentru concurenții de la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii s-au duelat pe cel mai intens traseu din Republica Dominicană.

Cine a câștigat cea de-a doua imunitate?

Cine a câștigat imunitatea la Survivor România 2021?

S-a dat o luptă strânsă pentru cea de-a doua imunitate a săptămânii, însă o singură echipă se va bucura de imunitate și de un consiliu liniștit. Faimoșii și Războinicii s-au duelat în această seară pe un traseu exclusiv pe apă. Concurenții și-au pus în aplicare calitățile de buni înotători, în lupta pentru cea mai importantă miză de la Survivor România 2021.

Jocul de astăzi a fost unul strâns la început, însă pe parcurs jocul s-a detașat, iar o singură echipă a reușit să aducă victoria. Războinicii au avut o zi bună, iar asta s-a putut observa pe traseu. Lupta finală s-a dat între Sebastian Chitoșcă și Starlin. Războinicul a reușit să aducă victoria echipei sale cu scorul de 6-10.

Finalul jocului de imunitate
Starlin a adus punctul final

Războinicii au câștigat cea de-a doua imunitate, dar și un cosiliu liniștit.

Faimoșii au fost în defensivă în această seară, astfel ei vor fi nevoiți să facă o nominalizare în consiliul din această seară.

Citeste si: Confruntare între Faimoși și Războinici la Survivor România 2021! Zanni și Jador, atac dur la adresa adversarilor, după nominalizarea Mellinei

Daniel Pavel a dat startul unei provocări marca Survivor România 2021

Înainte de jocul de recompensă, Daniel Pavel le-a dat concurenților o temă pe care să o facă în camp. Fiecare echipă a primit câte un șevalet și culori pentru a picta câte un ananas. Faimoșii și Războinicii și-au făcut treaba, iar acum este rândul vostru, al celor de acasă, să votați picturile concurenților, fără să știți cărui echipă îi aparține. Pictura care strânge cele mai multe voturi va aduce o recompensă surpriză echipei câștigătoare.

Tot ce trebuie să faceți voi cei de acasă, este să intrați pe pagina oficială de Instagram Survivor România, la secțiunea story și să votați pictura care va place mai mult.

Concursul se va desfășura timp de 24 de ore pe pagina de Instagram Survivor România.

Citeste si: Jador, criticat de echipa Faimoșilor! Zannidache lovește din nou la Survivor România 2021: ”Ți-am suportat toate...”

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Confruntare între Faimoși și Războinici la Survivor România 2021! Zanni și Jador, atac dur la adresa adversarilor, după nominalizarea Mellinei

Poliția Capitalei face PRECIZĂRI de ULTIMĂ ORĂ despre cei trei MORȚI de la Victor Babeș

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Jador, criticat de echipa Faimoșilor! Zannidache lovește din nou la Survivor România 2021: ”Ți-am suportat toate...”

Starlin, dezvăluiri incredibile la Survivor România 2021! Motivul pentru care Războinicii au propus-o pe Mellina spre eliminare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies