Războinicii au decis! Cine a fost propus spre eliminare în primul consiliu al săptămânii la Survivor România 2021

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 03 apr 2021, 00:08

Razboinicii au pierdut din nou jocul de imunitate, astfel sunt nevoiți să facă o nouă nominalizare în consiliu. Cine se află în pericol de eliminare?

Războinicii sunt din nou în situația de a face o nominalizare în consiliu din această seară. Echipa albastră a pierdut primul jocul de imunitate al săptămânii și vor fi nevoiți să propună un coechipier spre eliminare. 

Cine se află în pericol de eliminare de la Survivor Romania 2021? Iată pe cine au nominalizat Razboinicii!

Războinicii se află în fața unei decizii extrem de dificile, au rămas din ce în ce mai puțini, iar acum le-a venit din nou rândul să facă o nominalizare în consiliu, după ce au pierdut jocul de

imunitate. Tensiunile cresc în tabăra Războinicilor după ce au pierdut mai multe jocuri consecutiv, iar lipsa hranei se resimte cu desăvârșire.

Citeste si: Final incredibil la Survivor România 2021! Cine a câștigat imunitatea și premiul suplimentar

În această seară sunt nevoiți să ia o decizie importantă și să hotărască cine va fi propus spre eliminare. După ce fiecare membru din echipa albastra și-a exprimat votul secret, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat cine este în pericol de eliminare.

Războinicii au supus la vot și au decis cine va fi concurentul din echipa lor care va fi propus spre eliminare. Daniel Pavel a anunțat că primul concurent propus spre eliminare la primul consiliu al săptămânii este Mellina. Prezentatorul emisiunii Survivor România 2021 a întrebat-o cum primește această veste a nominalizării.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”O primesc cu zâmbetul pe buze, sunt împăcată cu ideea de, dacă părăsesc competiția sunt împăcată, dacă ramân voi lupta mai departe și dacă încă îmi pot ajuta echipa, îmi doresc să rămân în această competitie, dar dacă nu-mi pot ajuta echipa, atunci nu-mi doresc. Publicul va decide, n-am nicio putere, adică niciunul dintre noi nu are puterea de a pleca sau de a sta, este doar publicul care decide.

Dar, dacă voi pleca, plec cu capul sus.”, a spus Mellina.

Mellina este primul concurent nominalizat spre eliminare în primul consiliu al săptămânii la Survivor România 2021.

Citeste si: Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Miza jocului de imunitate este dublă. Faimoșii și Războinicii se vor duela pentru un premiu suplimentar. Ce se va întâmpla cu Jador?

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!