START VOT la Survivor România 2021! Iată cum vă puteți susține concurentul favorit din echipa Războinicilor

,
Consiliu de nominalizare
Va puteti vota favoritul din echipa Razboinicilor

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România 2021” a anunțat că liniile de vot s-au deschis pentru echipa Războinicilor. Ce trebuie să faceți pentru a vă susține concurentul favorit?


In articol:

Liniile de vot se deschid din nou la Survivor România 2021, de această dată tot pentru echipa Războinicilor. Primul joc de imunitate al săptămânii a fost pierdut de echipa albastră, astfel publicul de acasă are posibilitatea de aș-i susține favoritul. Vă puteți vota favoritul din echipa Războinicilor numai pe parcursul consiliului de nominalizare.

Cum trebuie să procedezi pentru a vota concurentul favorit din echipa Războinicilor?

Echipa Războinicilor a pierdut primul joc de imunitate al săptămânii la Survivor România 2021, motiv pentru care liniile de vot se vor deschide pentru ei în această seară, după cum a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021. Fiecare concurent va putea fi votat de public prin SMS la 1230. 

Pentru ca votul să fie luat în considerare, acesta trebuie exprimat doar în timpul consiliului de nominalizare, imediat după ce Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, va da START VOT. Pentru a-ți vota concurentul favorit din echipa Războinicilor trebuie să trimiți SMS la 1230 cu numele acestuia, exact așa cum apare el scris pe ecran. În cazul în care numele concurentului nu este scris corect sau conține diacritice, votul nu va fi luat în considerare.

Citeste si: Final incredibil la Survivor România 2021! Cine a câștigat imunitatea și premiul suplimentar

Liniile de vot vor rămâne deschise până când Daniel Pavel va spune STOP VOT. Orice vot exprimat după acest moment nu va mai fi luat în considerare.  

”Pentru a susține concurentul favorit trimite SMS la 1230 cu numele acestuia, așa cum este afișat pe ecran.

Tariful fiecărui SMS este de 1,19 euro, TVA inclus, număr valabil în rețelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone.  Tariful se aplică automat. Aș vrea să reamintesc publicului că nu puteți vota până nu deschidem liniile de vot.”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021. 

Votul publicului este foarte important pentru concurenții de la Survivor România 2021. După nominalizările făcute de concurenți în cadrul consiliului, eliminarea se va face ținând cont de preferințele publicului.

Citeste si: Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Miza jocului de imunitate este dublă. Faimoșii și Războinicii se vor duela pentru un premiu suplimentar. Ce se va întâmpla cu Jador?

 Dintre concurenții aflați în pericol de eliminare în această săptămână, acasă va pleca cel care va avea cele mai puține voturi din partea publicului, astfel că fiecare SMS trimis poate schimba complet situația.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Final incredibil la Survivor România 2021! Cine a câștigat imunitatea și premiul suplimentar

S-a aflat care este COMPONENȚA Grupului de Comunicare Strategică

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Miza jocului de imunitate este dublă. Faimoșii și Războinicii se vor duela pentru un premiu suplimentar. Ce se va întâmpla cu Jador?

Survivor România 2021: Sindy dă cărțile pe față! Războinica face dezvăluiri incredibile despre Mellina: ”Văd o răutate în ochii ei...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies