Final incredibil la Survivor România 2021! Cine a câștigat imunitatea și premiul suplimentar

,
Finalul jocului de imunitate
Cine a câștigat imunitatea si premiul suplimentar?

Faimoșii și Războinicii s-au confruntat în cel mai important joc al săptămânii, jocul pentru imunitate. Echipa câștigătoare se va bucura de un premiu suplimentar. Cine a câștigat jocul de imunitate?


In articol:

Primul joc de imunitate al săptămânii a fost unul intens și plin de surprize. Faimoșii și Războinicii s-au duelat pe cel mai inedit traseu marca Survivor România 2021. Însă, o singură echipă a câștigat imunitatea și premiul suplimentar.

Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România 2021

Jocul pentru imunitate din această seară a fost unul plin de surprize, concurenții au fost mai motivați ca niciodată să câștige totemul, dar și premiul suplimentar pus în joc. Faimoșii și Războinicii s-au duelat pentru un premiu uimitor. Echipa câștigătoare va primi 10 kilograme de cartofi, două calupuri de brânză și 3,5 litri de ulei. De asemenea, echipa pierzătoare va primi și ea jumătate din cantitatea pusă la bătaie.

Jocul pentru imunitate a fost unul plin de adrenalină, s-a desfășurat, atât pe apă, cât și pe uscat cu o miză pe măsură. Războinicii au început jocul promițător cu scopul de a câștiga premiul pus în joc. Concurenții sunt din ce în ce mai înfometați, iar fiecare recompensă sau premiu suplimentar contează enorm pentru ei.

Finalul jocului de imunitate
Lupta s-a dat între Sebi si Sorin

Citeste si: Survivor România 2021:Sindy dă cărțile pe față! Războinica face dezvăluiri incredibile despre Mellina: ”Văd o răutate în ochii ei...”

O singură echipă va câștiga miza dublă a acestui joc și se va bucura de un consiliu

liniștit. 

Jocul din această seară a fost unul extrem de detașat, deși Războinicii au început promițător, pe parcurs Faimoșii au revenit în forță, egalând scorul.

Ultimul duel al serii s-a dat între Sebi și Sorin. Faimosul a parcurs traseul cu o rapiditate greu de imaginat, iar proba finală a fost în avantajul concurentului din echipa roșie. Sebi a adus punctul final și victoria echipei Faimoșilor. Jocul pentru imunitate s-a încheiat cu scorul de 5-10.

Finalul jocului de imunitate
Sebi a adus ultimul punct in jocul pentru imunitate

Faimoșii se vor bucura de o masă pe cinste și de un consiliu liniștit, în timp ce Războinicii vor fi nevoiți să facă o nominalizare importantă în această seară. Un concurent din echipa Războinicilor va fi propus spre eliminare.

Elena Marin nu a participat la jocul de imunitate din motive medicale. Faimoasa a fost transportată la spital pentru investigații amănunțite.

Citeste si: Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Miza jocului de imunitate este dublă. Faimoșii și Războinicii se vor duela pentru un premiu suplimentar. Ce se va întâmpla cu Jador?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Miza jocului de imunitate este dublă. Faimoșii și Războinicii se vor duela pentru un premiu suplimentar. Ce se va întâmpla cu Jador?

Prima hotărâre definitivă la ÎCCJ împotriva restricțiilor: Închiderea sălilor de fitness din luna martie, anulată

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Survivor România 2021: Sindy dă cărțile pe față! Războinica face dezvăluiri incredibile despre Mellina: ”Văd o răutate în ochii ei...”

Roxana Nemeș a dat cărțile pe față. A venit în platoul Teo Show și a dezvăluit totul despre un Faimos: „Încearcă să manipuleze și nu prea îi merge!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies