Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Miza jocului de imunitate este dublă. Faimoșii și Războinicii se vor duela pentru un premiu suplimentar. Ce se va întâmpla cu Jador?

,
Jocul de imunitate
Care este miza suplimentara? Ce se va intampla cu Jador?

Primul joc de imunitate al săptămânii are o miză dublă, ceea ce îi bucură nespus de mult pe Faimoși și Războinici. Înainte de primul joc de imunitate, Daniel Pavel face un anunț important la Survivor România 2021. Ce se va întâmpla cu Jador?


In articol:

Faimoșii și Războinicii se vor confrunta în primul joc de imunitate al săptămânii. Veștile se țin lanț la Survivor România 2021, Daniel Pavel a anunțat că miza jocului va fi una dublă, iar concurenții vor avea posibilitatea să câștige un premiu suplimentar.

Veștile nu se opresc aici, prezentatorul emisiunii va anunța ce se va întâmpla cu Jador, după rezultatul investigațiilor medicale.

Daniel Pavel a făcut anunțul, ce se va întâmpla cu Jador?

Înainte de primul joc de imunitate al săptămânii, Daniel Pavel a făcut marele anunț, ce se va întâmpla cu Jador după accidentarea gravă de la picior. Medicii au decis dacă el va continua competiția Survivor România 2021.

”Înainte de a dezvălui care este recompensa suplimentară a jocului de imunitate de astăzi, Faimoșilor, Războinicilor, am de făcut un anunț important pentru voi, este vorba de un membru din echipa Faimoșilor și anume despre Jador. După cum știți, Jador a suferit o accidentare la genuchiul stâng tot la un joc de imunitate, de o perioadă se află sub investigație medicală amânunțită și astăzi suntem în măsură să vă spunem că analizele lui au fost efectuate în totalitate și verificate de către medic, astfel încât medicii au luat o decizie în privința lui Jador...Din acest moment poate continua aventura Survivor România.”, a spus Daniel Pavel.

Citeste si: Roxana Nemeș a dat cărțile pe față. A venit în platoul Teo Show și a dezvăluit totul despre un Faimos: „Încearcă să manipuleze și nu prea îi merge!”

Miza jocului de imunitate este dublă. Ce vor putea câștiga concurenții?

Faimoșii și Războinicii se vor confrunta ca de fiecare dată pentru a câștiga totemul de imunitate, însă jocul din această seară are o miză dublă, ceea ce îi bucură nespus pe concurenți. Aceștea vor putea câștiga un premiu suplimentar care, de obicei, constă în alimente sau mâncare. Daniel Pavel a anunțat ce se ascunde sub cupolă.

”Vreți să știți ce este sub această cupolă?...10 kilograme de cartofi, două calupuri de brânză și 3,5 litri de ulei pentru echipa caștigătoare a jocului de imunitate.”, a anunțat Daniel Pavel. 

Jocul de imunitate
Miza jocului de imunitate

Echipa câștigătoare va primi cantitatea integrală, iar echipa pierzătoare va primi jumătate din cantitatea pusă în joc. 

Miza jocului de imunitate este incredibilă, iar Faimoșii și Războinicii sunt mai motivați ca niciodată să câștige jocul de astăzi.

La jocul din această seară Elena Marin nu va participa din motive medicale. Medicul nu i-a dat acordul să intre pe traseu.

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Daniel Pavel face MARELE ANUNT despre JADOR la Survivor Romania 2021 inaintea primului Joc de Imunitate al saptamani!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Incredibil care a fost primul lucru pe care Roxana Nemes l-a facut cand a ajuns pe aeroport! Care au fost primele reactii ale fostei Faimoase dupa ce a ajuns in tara

Vor merge benzinarii pe oferta guvernului de reducere cu 50 de bani? Guvernul crede că va scădea peste tot

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Cine a câștigat jocul de recompensă? Faimoșii și Războinicii vor avea parte de o provocare inedită

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies