SURVIVOR ROMANIA 2021. Daniel Pavel face MARELE ANUNT despre JADOR la Survivor Romania 2021 inaintea primului Joc de Imunitate al saptamani!

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 iul 2022, 08:35
Daniel Pavel face un anunt cu privire la un Faimos

Daniel Pavel face un anunt surprizator cu privire la Faimoul JADOR inaintea primului Joc de Imunitate al saptamani.

Sindy de la Survivor Romania 2021 este hotarata sa arate adevarata fata a coechipierei sale din tabara Razboincilor si spune despre nimeni alta decat Mellina ca este falsa si ca i se citeste rautatea in priviri. Nu este prima data cand Sindy face astfel de afirmatii la adresa Mellinei pe care la un moment dat a si nominalizat-o spre eliminare in cadrul unui Consiliu de Nominalizare. "Asta este, invidia...Cand

ma uit in ochii ei, vad rautatea!"

SURVIVOR ROMANIA 2021. Sindy vrea cu orice pret sa arate adevarata fata a Mellinei de la Razboinici

Citeste si: Ce face Mellina cand nu este vazuta de catre Razboinicii de la Survivor Romania 2021!

Tot Sindy este cea care a mai spus despre Mellina  ca este foarte rautacioasa si ca nu este deloc precum pare: "Am un pic de teamă că aș putea fi nominalizată.

Nu știu dacă am simțit asta, dar mă gândesc la partea feminină. Sunt multe fete drăguțe, dar altele au o invidie interioară, o gelozie și teamă să nu fie cineva, vreo fată, mai bună ca ele sau să-i le ia locul. Mă gândesc la Mellina că ea m-ar vota și Sorin. Mellina ar fi prima care m-ar vota."

Nici fosta Razboinica, Romina care a intrat in competitie alaturi de Sindy, nu a vorbit despre Mellina in termeni tocmai buni spunand ca nu este nici pe departe asa cum pare desi in primele zile a fost foarte

binevoitoare cu ele:" Ai spus că plecarea mea este un avantaj și mă acuzai de foarte multe chestii neadevărate. Când dorești răul cuiva, răul se întoarce, nu uita! La inceput, in camp era asa foarte grijulie, zambitoare, sa ne acomodam. Erau si chestii legate de mancare care le facea Mellina. La inceput, se mai duceau in padure dupa crabi. Am mers cu ea, gasisem multi crabi, era o zi norocoasa, eu mancasem doi.
Ea i-a pus intr-o desaga. Au trecut cateva zile si credeam ca mai sunt crabi, dar ii mancase pe toti singura. Si-i gatea. Ea si i-a gatit pe toti singura.
, este mesajul pe care Romina l-a postat pe o retea de socializare la adresa Mellinei.

Faimosii i-au pus gand rau lui Jador la Survivor Romania 2021

Citeste si: Bomba la Survivor Romania 2021. Mellina, indragostitia de Marius Craciun? "Statea asa aplecata in fata lui..."Marturisiri incredibile ale Rominei despre Razboinica

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si Ana Porgras de la Faimosi se uita cu un ochi critic la adresa Razboincilor afirmand ca nu sunt deloc ca o familie cum lasa sa para: "Ei vor asa sa arate pe fata a familie, dar eu cred ca in interior acolo, sunt mai multe chestii..."

Dar si in echipa vedetelor exista un concurent caruia Faimosii i-au pus gand rau si anume Jador.

Atat Zanni cat si Cosmin Stanciu sunt exasperati de atitudinea lui Jador. Zanni vorbeste despre Faimos in termeni si mai duri: "Singurul talent pe care il are este de a te santaja emotional. Se baga pe sub pielea ta, te mangaie putin...Sa vezi un mitocan fara clasa!"

Cosmin Stanciu, si el suparat pe Jador spune ca nu vine deloc cu un vibe bun si ca ar fi mai bine sa plece acasa si sa ii lase in pace sa isi vada de treaba lor. "El nu aduce un vibe bun, nu face chestia asta si atunci, sa isi vada de treaba si sa ne lase in pace sa ne vedem de ale noastre!"

SURVIVOR ROMANIA 2021. Daniel Pavel face marele anunt in legatura cu Jador

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei il spulbera pe Sorin de la Razboinici:"N-ai cum! E deplorabil..."

Tototdata Daniel Pavel face primul anunt in legatura cu Faimosul Jador inaintea primului Joc de Imunitate al saptamanii. Despre ce este vorba? Oare Jador va putea intra pe teren asa cum s-a tot speculat in ultima perioada sau va renunta definitiv?