Tensiuni în tabăra Faimoșilor la Survivor România 2021. Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, ceartă fără precedent. Ce au să-și reproșeze cei doi Faimoși

,
Culita și Sebi, cearta
Cearta de zile mari la Survivor România 2021

Tensiunile se țin lanț în tabăra Faimoșilor, între Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp a izbucnit o ceartă de zile, iar principalul motiv este atitudinea agresivă a celui dintâi.


In articol:

Săptămâna a  început la Survivor România 2021 cu dispute în tabăra Faimoșilor. Tensiunile dintre Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp ating cote maxime. Culiță este revoltat pe atitudinea pe care coechipierul său o are față de acțiunile care se desfășoară în camp.

Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp sunt la cuțite

Elena Marin a observat un lucru inedit în tabăra Faimoșilor, doi dintre colegii ei au avut o dispută foarte aprinsă înainte de primul joc al săptămânii. Între Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă s-a declanșat un scandal de zile mari, care a pornit de la atitudinea celui din urmă care are un temperament impulsiv.

”Am văzut ceva surprinzător, s-au certat cei din echipa fantastică.”, a spus Elena Marin.

Culiță Sterp este cel care dă curs acestei dispute, fiind sătul de atitudinea lui Sebi care mereu are ceva de comentat și nimic nu îi convine.

”Te uiți urât de fiecare dată, uite, cu ăsta vorbești calumea. Cu oricare, dacă nu-ți convine ție ceva, sari în sus.”, a spus Culiță revoltat pe atitudinea lui Sebi.

Culiță a ajuns la capătul răbdării, nu mai suportă atitudinea și comportamentul lui Sebastian Chitoșcă care mereu are ceva de reproșat și le vorbește foarte urât.

”Și dacă ai nervi, du-te în pădure, descarcă-ți nervii și vino înapoi.”, i-a mai spus Culiță.

Culita Sterp
Culita Sterp, reprosuri la adresa lui Sebi

Citeste si: Live Stream Online Survivor România- Ediția de joi, 1 aprilie – VIDEO. Un nou joc foarte important!

Cearta dintre cei doi Faimoși nu dă semne că se va termina prea curând, Sebastian Chitoșcă fiind foarte încăpățânat.

EL este de părere că coechipierul său îi bagă cuvinte în gură când, de fapt, nu este așa cum zice el. Culiță fiind cel care îi aduce reproșuri în legătură cu comportamentul său și tot el aduce jigniri la adresa sa.

”Dar du-te, măi, tu, în... că mă înjuri încontinuu. Cu ce drept mă înjuri tu încontinuu? Am zis lasați-mă-n... nu-mi mai băga cuvinte în gură.”,

i-a spus Sebastian Chitoșcă lui Culiță.

Sebastian Chitosca
Sebastian Chitosca, comportament nepotrivit

”Tot aia e și te iei de noi. Ieri a zis către mine ”mai dă-te, măi...”. Știi că mi-ai zis ieri ”mai dă-te-n...” și nu ți-am zis nimic.”, i-a reproșat Culiță lui Sebi.

Sebi: ”Mă uimește felul asta așa de strategie...”

Sebi este de părere că la mijlocul acestei dispute se află o strategie care vine din partea unei persoane care a fost mereu tăcută în competiție și acela este Cosmin.

”Mă uimește felul asta așa de strategie și din partea cui vine, din partea lui Cosmin, care până acum nu vorbea în competiția asta mai deloc pe nicio cale, automat au început toți să vorbească, automat au început toți să-și spună punctul de vedere.”, a spus Sebi.

Citeste si: Romina, dezvăluiri incendiare! Mellina de la Survivor România, îndrăgostită de Marius?!

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Survivor România - Ediția de joi, 1 aprilie – VIDEO. Un nou joc foarte important!

Prima hotărâre definitivă la ÎCCJ împotriva restricțiilor: Închiderea sălilor de fitness din luna martie, anulată

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Romina, dezvăluiri incendiare! Mellina de la Survivor România, îndrăgostită de Marius?!

Mama lui Sindy, dezvăluiri despre viața amoroasă a concurentei de la Survivor România 2021: „Ea nu prea a avut relații care să dureze. Îi place foarte mult să...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies