Live Stream Online Survivor România - Ediția de joi, 1 aprilie – VIDEO. Un nou joc foarte important!

,
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România

O nouă emisiune plină de suspans Survivor România este difuzată la Kanal D. Urmărește Suvivor România și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Vom avea astăzi, la Survivor România, un nou joc foarte important, cel pentru recompensă.

Recompensa este extrem de importantă pentru ambele echipe fiindcă, fără ea, acestea mănâncă mai puțin.

După cum știți mâncarea este prețioasă la Survivor fiindcă este pe spongi.

Vezi Online Video ediția de joi, 1 aprilie a emisiunii “Survivor România” Live pe Kanal D

Miza jocului își va spune cuvântul, iar concurenții vor izbucni.

Cătălin Moroșanu și Starlin vor avea un nou conflict, cei doi împungându-se. Nu se ajunge, însă, la violență fizică, aceasta fiind absolut interzisă la Survivor România.

Sunt tensiuni în ambele echipe. Atât Faimoșii au un conflict interior, cât și Războinicii.

Echipa Faimoșilor de la Survivor România
Echipa Faimoșilor de la Survivor România

La testimoniale mai mulți concurenți vor discuta despre ce se întâmplă în echipele lor.

Echipa Războinicilor de la Survivor România
Echipa Războinicilor de la Survivor România

Survivor România, cifre record de audiență

Survivor România este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România. Difuzată de Kanal D, Survivor România 2021 a adunat cifre record de audiență de nenumărate ori.

Survivor România 2021 a reușit să fie urmărit și de peste 2,5 milioane de telespectatori.

Printre cei mai cunoscuți concurenți care au mai rămas în competiție se numără Cătălin Moroșanu, Culiță Sterp sau Jador. 

Jador, care s-a accidentat grav, își susține echipa de pe margine. Activitatea lui de pe bancă le-a creat și le creează în continuare probleme Războinicilor, care sunt foarte deranjați de ce face.

Jador îi provoacă în permanență, intră în conflicte cu ei, îi ironizează, totul pentru ca aceștia să dea chix în importantele jocuri disputate în săptămână. 

Astăzi, după jocul de recompensă, ambele echipe se vor relaxa și la jocul Quiz, unde Starlin își va alerga un coleg de echipă. 

Vom vedea cine va câștiga jocul de recompensă și cine va câștiga jocul Quiz doar urmărind Survivor România astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D.

Emisiunea "Survivor Romania" face parte din  programul TV al postului Kanal D. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, trebuie să știi că acum o poți urmări și online. "Survivor Romania" este difuzată live video online de Kanal D și o puteți urmări accesând  pagina oficială de LIVE STREAM  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. 

Citeste si: Mama lui Sindy, dezvăluiri despre viața amoroasă a concurentei de la Survivor România 2021: „Ea nu prea a avut relații care să dureze. Îi place foarte mult să...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Romina, dezvăluiri incendiare! Mellina de la Survivor România, îndrăgostită de Marius?!

Noua strategie a Iranulului împotriva israelienilor a fost depistată de serviciile secrete: Instagram joacă un rol cheie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Mama lui Sindy, dezvăluiri despre viața amoroasă a concurentei de la Survivor România 2021: „Ea nu prea a avut relații care să dureze. Îi place foarte mult să...”

Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021 a răbufnit: „Ne este foarte greu să explicăm unui copil de 11 ani...” Ce a mărturisit despre fratele Războinicului?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies