În această seară, la “Survivor România” se va disputa jocul pentru recompensă

,
În această seară, la “Survivor România” se va disputa jocul pentru recompensă
În această seară, la “Survivor România” se va disputa jocul pentru recompensă

Tensiuni uriașe în tabăra Faimoșilor; “S-au certat cei din


In articol:

În această seară, de la ora 20:00, la “ Survivor România ” se va disputa jocul pentru recompensă, Războinicii și Faimoșii își vor da întâlnire, din nou, pe terenul sportiv, în lupta aprigă într-unul dintre cele mai importante dueluri ale săptămânii.

În această seară, la “Survivor România” se va disputa jocul pentru recompensă

Liniștea în interiorul echipei Faimosilor pare să fie doar un vis, cu atât mai mult cu cât în camp-ul acestora intrigile și discuțiile ies tot mai mult la suprafață. Elena Marin, una dintre preferatele publicului, spune că spiritele sunt deja agitate în interiorul echipei.

Citeste si: Confruntare exploziva intre Andreea Antonescu si Alexandra, sotia lui Sebastian Chitosca! A iesit cu scantei intre cele doua

A început săptămâna complicat, aș putea spune. Am văzut ceva surprinzător, că s-au certat cei din <echipa fantastică>, cum îi numeam eu ”, spune Elena Marin, făcând referire la colegii ei de echipă.

Și de cealaltă parte, în tabăra Războinicilor, aceștia se scaldă în ape tulburi, spiritele se încing în interiorul echipei și descărcările de tensiune între Sindy și Sorin atentează la echilibrul mental al echipei. Traseul pe care vor evolua Faimoșii și Războinicii în această seară, la “Survivor România”, le va solicita la maximum forța și îndemânarea acestora, ei urmând să înfrunte o serie de obstacole dificile, în

goana după punctele victoriei.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, meciul pentru recompensă, disputat de Faimoși și Războinici, difuzat la Kanal D!

Citeste si: Anunț de ultimă oră despre Jador: „În curând va...” Ce se va întâmpla cu concurentul de la Survivor România 2021?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Anunț de ultimă oră despre Jador: „În curând va...” Ce se va întâmpla cu concurentul de la Survivor România 2021?

VIDEO | UPU-rile sunt în stare critică! Avertismentul DSU: 'Situaţia este gravă în toată ţara'

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Alexandra Stan, dezvaluiri-bomba despre sexualitatea ei:"Lucrurile nu sunt fortate, se întamplă. Trebuie sa accepti realitatea"

Confruntare exploziva intre Andreea Antonescu si Alexandra, sotia lui Sebastian Chitosca! A iesit cu scantei intre cele doua

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies