Anunț de ultimă oră despre Jador: „În curând va...” Ce se va întâmpla cu concurentul de la Survivor România 2021?

,
Jador, concurent la Survivor România, sezonul 2
Jador, concurent la Survivor România, sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

Jador s-a accidentat grav la Survivor România 2021, iar de mai multe săptămâni, Faimosul nu poate intra pe trasee. Ce se va întâmpla cu el în perioada următoare?


In articol:

Jador nu a primit deocamdată acceptul medicului pentru a intra pe traseu, astfel că doar își poate susține echipa de pe margine. Concurentul s-a accidentat grav la genunchi, iar de atunci se recuperează. Ce informație a apărut pe contul de instagram al Faimosului?

Când ar putea intra Jador din nou pe traseu? Anunțul făcut în mediul online

Cei care îl apreciază pe Jador așteaptă cu nerăbdare să îl vadă din nou pe traseele de la Survivor România 2021. Concurentul este nerăbdător să intre din nou în luptă, acesta manifestându-și dorința de a intra pe traseu și a aduce puncte pentru echipa lui. 

Jador are în continuare probleme de sănătate, însă se pare că recuperarea merge perfect, astfel că este posibil ca Faimosul de la Survivor România 2021 să intre din nou pe traseu la următoarele jocuri. Deși nu a fost precizată data exactă când se va întâmpla acest lucru, pe contul de instagram al lui Jador a apărut un anunț potrivit căruia acesta se va întoarce în competiție în curând.

Citeste si: Jador si Starlin, o noua incaierare apriga la Survivor Romania 2021! "Il rup in doua!" Ce s-a intamplat intre cei doi adversari dupa jocul de recompensa!

„Jadorașilor, în curând Jador va intra pe traseu!”, este anunțul făcut pe contul de instagram al lui Jador.

Mesajul apărut pe contul de instagram al lui Jador
Mesajul apărut pe contul de instagram al lui Jador[Sursa foto: Instagram]

Deși s-a accidentat grav și se află în continuare sub atenta supraveghere a medicului, Jador a refuzat să plece acasă, acesta fiind convins că problema lui de sănătate se va rezolva rapid și că va putea intra din nou pe trasee pentru a demonstra că este un adevărat supraviețuitor și că poate face față oricărei provocări. Jador a venit hotărât să aducă în România marele trofeu și să dea totul pentru a câștiga această competiție.

Până în momentul accidentării, Jador a adus puncte importante pentru echipa din care face parte, acesta fiind printre cei mai buni concurenți. 

Dacă în ceea ce îl privește pe Jador veștile sunt dintre cele mai bune și urmează să revină în concurs în viitorul apropiat, nu s-a întâmplat la fel și în cazul Roxanei Nemeș. Starea acesteia de sănătate s-a agravat din cauza condițiilor din Republica Dominicană, motiv pentru care medicul nu i-a mai permis să continue lupta la Survivor România 2021, concurenta fiind eliminată din competiție și urmând să se întoarcă în țară.

Citeste si: Jador, criticat aspru de Faimosi! "Este ca un vampir energetic, ne seaca de energie aproape de fiecare data cu toate glumele lui proaste" Cine il vrea eliminat din competitie?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Familia lui Jador se mărește! Va fi tată în câteva luni! Vestea care îl va șoca pe Faimos: "Este însărcinată..."

Poliția Capitalei face PRECIZĂRI de ULTIMĂ ORĂ despre cei trei MORȚI de la Victor Babeș

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Tatal lui Jador a vorbit pentru prima data despre religia Faimosului de la Survivor Romania 2021!

Fosta iubita a lui Jador, prima reactie de ziua Faimosului de la Survivor Romania 2021! Ce a aparut pe contul ei de Instagram

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies