Survivor România 2021: Sindy dă cărțile pe față! Războinica face dezvăluiri incredibile despre Mellina: ”Văd o răutate în ochii ei...”

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 03 apr 2021, 00:34
Sindy spune adevărul despre Mellina

Sindy lovește în această seară la Survivor România 2021. Războinica face dezvăluiri incredibile despre coechipiera sa Mellina. Ce spune Sindy despre colega sa?

Sindy se numără printre ultimii veniți în echipa Războinicilor. Aceasta s-a făcut remarcată prin prisma felului ei de a fi, dar și prin evoluția de care a dat dovadă în competiția Survivor România 2021. Sindy este din ce în ce mai bună pe trasee, iar asta o înspăimântă pe coechipera sa Mellina. Sindy a dat cărțile pe față și a dezvăluit cine este coechipiera sa cu adevărat.

Sindy, dezvăluiri incredibile la Survivor România 2021

Sindy este o persoană sinceră și spune întotdeaună tot ce gândește. De această dată, Războinica nu s-a mai putut abține și a făcut dezvăluiri incredibile despre colega sa din echipă, Mellina. Sindy este de părere că Războinica este invidioasă pe ea, iar asta se poate vedea în ochii ei. 

”Văd o răutate în ochii ei.

Sincer zic, când mă uit în ochii ei văd răutate. V-am zis asta este invidia. De aici pornește tot. Invidia frate, eu nu am fost invidioasă niciodată pe nimeni, dacă vad o fată că este mai frumoasă, mai bună, că este nu știu cum, mă bucur pentru ea. Nu simt absolut nicio răutate, gelozie, nimic, la ea este totul invers.”,
a spus Sindy.

Aceasta a dezvăluit că Mellina nu a fost deloc încântată când a ieșit preferata publicului, semn că nu o mai poate nominaliza spre eliminare.

”Când am ieșit favorită, mamă, ia pus capac, când a auzit că am ieșit favorită, în acel moment eu i-am văzut fața, expresia ei era, vai, am încurcat-o acum, nu o mai pot da afară nicicum, nu mai pot să influențez pe nimeni să o dăm pe Sindy afară.”,

a mai spus Războinica.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Războinica este de părere că i-a spulberat orice vis Mellinei de a o elimina de la Survivor România 2021 după ce a ieșit favorita publicului, însă, este sigură că va căutat o modalitate de mijloc pentru a încerca să o elimine.

Mellinei îi va fi greu să o aducă pe Sindy în fața consiliului de eliminare, deoarece îi va fi imposibil să-i influențeze pe cei din echipă care sunt foarte apropiați de Sindy.

Citeste si: Roxana Nemeș a dat cărțile pe față. A venit în platoul Teo Show și a dezvăluit totul despre un Faimos: „Încearcă să manipuleze și nu prea îi merge!”

 

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!