Cu ce problemă se confruntă sora lui Culiță Sterp înainte de a deveni mamă? Le-a împărtășit totul prietenilor de pe instagram: „E groaznic să vrei să...”

,
Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021
Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Numără zilele până va deveni mamă pentru prima oară, însă nu s-a ferit să spună cu ce dificultăți se confruntă în această perioadă. Ce a dezvăluit sora lui Culiță Sterp?


In articol:

Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, este însărcinată și se pregătește să aducă pe lume primul ei copil. Sora Faimosului de la Survivor România 2021 este nerăbdătoare să își țină bebelușul la piept și se bucură din plin de această perioadă specială din viața ei, chiar dacă a început să întâmpine mici dificultăți.

Ce anunț a făcut pe instagram viitoarea mămică?

Sora lui Culiță Sterp a recunoscut: „De când sunt însărcinată am o mare problemă...” Ce a pățit Ileana Sterp?

Sora lui Culiță Sterp mai are foarte puțin până va deveni mamă pentru prima oară, iar emoțiile sunt uriașe pentru ea. Toți cei dragi îi sunt alături și o răsfață în această perioadă, după cum se poate observa din postările pe care le face pe instagram. Deși traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, sora Faimosului de la Survivor România 2021 a dezvăluit că în ultimele luni are probleme serioase cu somnul, astfel că nu se poate odihni așa cum ar trebui. Ileana Sterp le-a povestit prietenilor de pe instagram că problemele legate de odihnă au început din momentul în care a rămas însărcinată, dar că s-au agravat în ultima perioadă, astfel că, în prezent, a ajuns să doarmă doar câteva ore pe noapte, lucru care o pune în mare dificultate.

„De când sunt însărcinată am o mare problemă cu somnul. În special în ultimele 2-3 luni, nu dorm mai deloc în timpul nopții. Adorm spre dimineață, maxim două ore. E groaznic să vrei să dormi și să nu poți.”, este mesajul pe care l-a scris Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, pe contul personal de instagram.

Citeste si: Ce a dezvăluit cumnatul lui Culiță Sterp? Motivul pentru care și-ar dori ca Faimosul să vină cât mai repede acasă: „Mi-e ciudă că nu...”

Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, a dezvăluit că are probleme cu somnul de când este însărcinată
Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, a dezvăluit că are probleme cu somnul de când este însărcinată[Sursa foto: Instagram]

Având

în vedere că sarcina este destul de avansată, Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, a anunțat în urmă cu mai multe săptămâni că își întrerupe activitatea profesională la salonul de înfrumusețare la care lucra, aceasta menționând la momentul respectiv că își dorește să se odihnească mai mult în perioada ce urmează.

Familia Sterp se va mări în următoarele luni cu încă doi membri, având în vedere că și Culiță Sterp va deveni tată pentru prima oară, iubita acestuia fiind însărcinată.

Citeste si: Sora lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021 a răbufnit: „Nu pot să cred că e real!” Cine a înfuriat-o pe Ileana Sterp? 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ileana Sterp, sora Faimosului Culita Sterp, a facut nunta ca-n filme cu alesul ei! Cum au aratat mireasa si celebrii ei frati in ziua nuntii

Focare de COVID-19 într-un spital județean în secțiile de cardiologie și neurologie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Sora lui Culiţă Sterp a spus adevărul despre relaţia cu Daniela Iliescu! Cum se înţelege cu iubita fratelui său: ''Suntem...''

Mama și sora lui Culiță Sterp, răspund acuzațiilor aduse de Simona Hapciuc la adreasa Faimosului de la Survivor România 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies