Sora lui Culiţă Sterp a spus adevărul despre relaţia cu Daniela Iliescu! Cum se înţelege cu iubita fratelui său: ''Suntem...''

,

Ileana Sterp a dezvăluit într-o postare pe contul său de socializare care este relaţia ei cu Daniela Iliescu, iubita fratelui său.


In articol:

Daniela Iliescu s-a integrat rapid în familia lui Culiţă Sterp, tânăra este îndrăgită de familia artistului.

Sora lui Culiţă, Ileana, a spus totul despre relaţia pe care familia sa o are cu Daniela.

Ce relaţie are familia lui Culiţă Sterp cu iubita sa

Culiţă Sterp şi Daniela Iliescu sunt împreună de puţin timp, dar relaţia lor a evoluat rapid. Culiţă a dus-o pe Daniela acasa la mama şi la surorile lui, iar familia a primit-o cum se cuvine.

Acum, că artistul este plecat în Republica Dominicană, nu se ştie cât timp va rămâne în competiţie, Daniela a rămas apropiată de familia lui Culiţă. 

Deşi, de o bună perioadă de timp se tot zvoneşte că tânăra este însărcinată, artistul nu a declarat nimic oficial înainte de plecare la Survivor. 

Ileana Sterp a spus totul despre relaţia sa cu Daniela Iliescu

Familia lui Culiţă Sterp a îndrăgit-o pe Daniela încă de când au cunoscut-o. Iar, acum, pentru că artistul a plecat la Survivor România, tânăra a rămas în grija familiei lui.

Chiar mama cântăreţului i-a spus Danielei, în timp ce erau la aeroport să-l conducă pe Culiţă, să se mute la ei şi îi va face toate poftele. De asemnea, că şi ei o vor vizita.

Ileana Sterp a organizat la secţiunea stories de pe Instagram o serie de întrebări şi răspunsuri, iar susţinătorii fratelui său au fost foarte curioşi să o întrebe care este relaţia ei cu Daniela Iliescu.

Citeste si: Culita Sterp fericit ca va deveni si unchi in curand! Sora sa a dat si ea vestea cea mare!

"Cum te înţelegi cu Daniela?"

Ileana Sterp a răspuns foarte sincer la întrebarea pe care fanii fratelui său, Culiţă, i-au pus-o despre relaţia pe care o are cu Daniela Iliescu.

Sora lui Culiţă a dat un răspuns sincer şi promt la întrebarea pusă de internauţi

"Suntem o familie", a fost răspunsul pe care Ileana Sterp l-a dat.

Aşadar, Daniela Iliescu face parte din familia lui Culiţă Sterp. În această peioadă cât artistul este la Survivor aceasta va fi alături de familia lui.

Citeste si: Daniela, iubita lui Culita Sterp, primele declaratii din culisele relatiei lor! Cum a reactionat artistul cand a aflat ca va fi tata! "Cred ca va fi un tata foarte bun!"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Familia lui Culita Sterp este in culmea fericirii! Este vorba despre DOI COPII! Daniela, iubita sa, a facut anuntul in DIRECT, la Kanal D!

Un an de zile de când LIBERTATEA e un vis frumos: Restricțiile impuse de autorități

BOMBA! Cine este IUBITA secreta a lui Culita Sterp? S-a aflat acum. E SCANDAL monstru

Andreea Tonciu e istorie! Cum s-a pozat Lorena, sora vedetei in zapada.Care e legatura tinerei cu faimoasa Kim Kardashian?

Bill Gates, acuzat de un tribunal că a creat Covid-19! Cu ce miliardari ar fi complotat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies