Starlin, dezvăluiri incredibile la Survivor România 2021! Motivul pentru care Războinicii au propus-o pe Mellina spre eliminare

,
Tabara Razboinicilor
Starlin, motivele pentru care a votat-o pe Mellina in consiliu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Starlin dă cărțile pe față la Survivor România 2021. Războinicul face dezvăluiri incredibile despre Mellina. Care sunt motivele pentru care echipa albastră a propus-o pe Mellina spre eliminare?


In articol:

Războinicii au pierdut primul joc de imunitate al săptămânii, astfel ei s-au aflat în fața unei decizi extrem de grele în consiliu. Echipa albastră a decis cine va fi propus spre eliminare în această săptămână. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat că în pericol de eliminare se află Mellina. 

Starlin dă cărțile pe față. De ce a votat-o pe Mellina?

Mellina s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune concurente din echipa Războinicilor de la Survivor România 2021. Războinica a dovedit că este o supraviețuitoare în aceste luni, iar evoluția sa pe traseele din dominicană pot fi recunoscute foarte ușor. Mellina a adus victorii importante echipei albastre, însă, de această dată, i-a venit rândul să fie nominalizată în consiliu. Războinicii sunt din ce în ce mai puțin, iar lupta se menține aprinsă. 

Tabara Razboinicilor
Starlin dă cartile pe fata

Starlin a recunoscut că votul său s-a îndreptat către Mellina în consiliul de aseară, iar motivele sunt bine întemeiate. Războinicul i-a spus coechipierei sale că votul lui a mers către ea, pe motiv că este foarte falsă, iar el nu poate accepta asta.

”Noi am votat-o pe Mellina, pentru că Mellina psihic este praf, din punctul meu de vedere, inclusiv i-am spus și ei în față, este falsă.

Mi se pare că este falsă, nu văd că apropierea din partea ei pentru o persoană este din suflet, ci o conveniență.”, a spus Starlin.

Citeste si: Starlin dă cărțile pe față la Survivor România 2021. Războinicul a dezvăluit motivul pentru care a votat-o pe Mellina: ”este falsă...”Urmărește o noua ediție sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 20:00, la Kanal D

Starlin este de părere că fiecare trebuie să aibă grijă de el însuși în această competiție, fiecare este pe cont propriu.

Sorin este la asentiment cu Starlin, votul său s-a îndreptat tot către Mellina, iar motivele sale sunt clare, el a mărturisit că atunci când o persoană va cădea psihic o va vota, fară sa țină cont dacă acea persoană este de la început în competiție.

Tabara Razboinicilor
Sorin a votat-o pe Mellina[Sursa foto: Captură KANAL D]

”Votul meu a fost către Mellina și cu chestia asta cred că am demonstrat și ceva, faptul că noi nu am avut niciodată un grupuleț, faptul că și dacă suntem de la început, anumite persoane, asta nu înseamnă că vom merge până la final, am spus întotdeaună că atunci când va pica

psihic sau din alte puncte de vedere o voi vota, pentru că asta este competiția. Niciodată nu am avut nimic personal cu nimeni așa cum am fost acuzat.”, a spus Sorin.

Citeste si: Războinicii au decis! Cine a fost propus spre eliminare în primul consiliu al săptămânii la Survivor România 2021

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Amna de la Survivor România 2021, copil cu Zanni sau Jador?! Fosta Faimoasă a făcut declarații incendiare: "Am avut o chimie cu el"

VIDEO Sudul Italiei ARDE, 800 de incendii noi înregistrate în weekend, multe sunt puse intenționat

Laurențiu Reghecamf surprins în vacanță cu adevărata amantă. Nu este Florentina Raiciu. Anamaria Prodan, reacție neașteptată

Starlin dă cărțile pe față la Survivor România 2021. Războinicul a dezvăluit motivul pentru care a votat-o pe Mellina: ”este falsă...”Urmărește o noua ediție sâmbătă, 3...

Războinicii au decis! Cine a fost propus spre eliminare în primul consiliu al săptămânii la Survivor România 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies