Confruntare între Faimoși și Războinici la Survivor România 2021! Zanni și Jador, atac dur la adresa adversarilor, după nominalizarea Mellinei

,
Jocul de imunitate
Faimosii, atac dur la adresa adversarilor

Cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii aduce cu el și tensiuni între concurenți. Zanni și Jador fac o remarcă la adresa echipei Războinicilor, după nominalizarea Mellinei.


In articol:

Războinicii au luat o decizie importantă în primul consiliu de nominalizare, echipa albastră a decis ca Mellina să fie propusă spre eliminare. Faimoșii au rămas uimiți de decizia adversarilor, Mellina fiind una dintre cele mai bune concurente din echipa Războinicilor, care a adus victorii importante.

Zanni și Jador, atac la adresa Războinicilor la Survivor România 2021

Nominalizarea Mellinei a fost o surpriză pentru toată lumea, ea fiind una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România 2021, care a dat dovadă de perseverență și devotament pe fiecare traseu. Războinica a adus victorii importante echipei sale, iar această decizie i-a șocat pe Faimoși.

Zanni nu s-a putut abține și i-a spus Mellinei că nu mai este de folos echipei sale, mai ales după nominalizarea făcută în primul consiliu.

”Mellina, ce au ăștea cu tine, băi? Prea te votează, prea te lasă pe bară, nu înțeleg!”, a spus Zanni.

Jocul de imunitate
Zanni, atac dur

Citeste si: Jador, criticat de echipa Faimoșilor! Zannidache lovește din nou la Survivor România 2021: ”Ți-am suportat toate...”

Sorin a intervenit imediat și i-a atras lui Zanni atenția să renunțe la strategii și să nu mai încerce să bage râcă în echipă.

”Lasă strategiile astea proaste Zanni, uitați-vă la voi în ogradă. Uitați-vă la voi în ogradă, că aveți tupeu acum, că vine, în câteva ore consiliul vostru. ”, i-a spus Sorin.

Jador a intervenit și i-a spus Mellinei că, până acum era bună pentru echipa ei, iar acum dintr-o dată este dată laoparte. 

Mellina a primit cele mai multe voturi la primul consiliu de nominalizare de la Survivor România 2021.

Războinicii au rămas din ce în ce mai puțini, iar lupta pentru marele premiu este foarte strânsă, astfel se fac strategii pentru a elimina anumite persoane din echipă. Războinicii își doresc nespus de mult această imunitate pentru a scăpa de un consiliu tensionat.

Sorin susține că este rândul Faimoșilor să se afle în fața unui consiliu dificil de nominalizare. Cine va câștiga cea de-a doua imunitate a săptămânii și se va bucura de un consiliu liniștit?

Citeste si: Starlin, dezvăluiri incredibile la Survivor România 2021! Motivul pentru care Războinicii au propus-o pe Mellina spre eliminare

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Jador, criticat de echipa Faimoșilor! Zannidache lovește din nou la Survivor România 2021: ”Ți-am suportat toate...”

Dacia dă drumul comenzilor pentru automobilul electric Spring: te poate costa sub 10.000 de euro

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Starlin, dezvăluiri incredibile la Survivor România 2021! Motivul pentru care Războinicii au propus-o pe Mellina spre eliminare

Amna de la Survivor România 2021, copil cu Zanni sau Jador?! Fosta Faimoasă a făcut declarații incendiare: "Am avut o chimie cu el"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies