Ella si Jador dau cartile pe fata! Se mai iubesc sau nu? Tanarul intervine prin video call si lamureste situatia lor! Ella izbucneste in lacrimi! Afla ce se va intampla, LUNI, intr-o noua editie "Puterea dragostei", de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

,

Jador intervine prin video call si lamureste situatia lor! Ella izbucneste in lacrimi!

Citeste si: Ce secrete a ascuns cutia Pandorei astazi, in Gala "Puterea dragostei"? Se vor face sau nu eliminari? Cinci concurenti au fost descalificati! Iata ce decizii cruciale au fost luate!

Citeste si: Andreea Pirui sau Livian? Cine a fost desemnat liderul suprem al casei "Puterea dragostei" pentru urmatoarea saptamana si cine a castigat premiul de 1500 de euro al Galei de astazi!

Citeste si: Surpriza mare pentru concurentii de la "Puterea dragostei"! Andreea Mantea a facut anuntul! Iata ce ce va intampla cu premiul de 1500 de euro, ramas restant din Gala precedenta!

Citeste si: Andreea Mantea in lacrimi, astazi in Gala "Puterea dragostei"! Iata ce cadou a primit vedeta de la concurenti si cum a reactionat!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Andreea Pirui sau Livian? Cine a fost desemnat liderul suprem al casei "Puterea dragostei" pentru urmatoarea saptamana si cine a castigat premiul de 1500 de euro al...

Olguţa Vasilescu acuză Guvernul PNL: Trebuia să recalculeze 3 milioane de pensii. Nu s-a recalculat niciun dosar

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

Ce secrete a ascuns cutia Pandorei astazi, in Gala "Puterea dragostei"? Se vor face sau nu eliminari? Cinci concurenti au fost descalificati! Iata ce decizii cruciale...

Andreea Pirui, pornita impotriva lui Livian dupa ce el a sarit in apararea Biancai! "Nu pot cand o vad atata de falsa!" Iata cum a degenerat cearta celor trei!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies