Andreea Pirui sau Livian? Cine a fost desemnat liderul suprem al casei "Puterea dragostei" pentru urmatoarea saptamana si cine a castigat premiul de 1500 de euro al Galei de astazi!

,

Dupa cateva momente de suspans, Andreea Mantea a anuntat care dintre cei doi concurenti a fost desemnat de catre public "Favoritul saptamanii"!

In editia de ieri "Puterea dragostei", Andreea Mantea a anuntat favoritii saptamanii. Din partea fetelor Andreea Pirui a primit cele mai multe voturi, iar din partea baietilor, Livian. Cei doi concurenti au intrat in cursa pentru premiul de 1500 de euro din Gala de astazi.

Dupa cateva momente de suspans, Andreea Mantea a anuntat care dintre cei doi concurenti a fost desemnat de catre public "Favoritul saptamanii". Astfel, cea care a castigat si premiul aferent Galei de azi, a fost tot Andreea Pirui, spre surprinderea tuturor. Iata cum a rectionat concurenta:

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Lacrimi în Gala „Puterea Dragostei”. Ea a fost eliminată din competiție! Cine sunt favoriții săptămânii?

VIDEO - Alexei Navalnîi a ajuns în Rusia: autoritățile au închis un aeroport

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de duminică, 17 ianuarie - VIDEO. Primul consiliu de eliminare. Cine va părăsi competiția?

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 17 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Pedepse pentru concurenții care au încălcat regulamentul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies