Ce secrete a ascuns cutia Pandorei astazi, in Gala "Puterea dragostei"? Se vor face sau nu eliminari? Cinci concurenti au fost descalificati! Iata ce decizii cruciale au fost luate!

,

Dupa cateva momente de suspans, Andreea Mantea a anuntat ceea ce le-a pregatit concurentilor, cutia Pandorei in editia de astazi "Puterea dragostei".

Concurentii au aflat inca de la inceputul Galei, faptul ca Andreea Mantea le-a pregatit pentru astazi si "cutia Pandorei". Aceasta le-a promis inca de la inceput ca le dezvalui noile secrete ale cutiei buclucase, spre finalul editiei. 

Dupa multele momente de tensiuni, reprosuri si certuri urate, concurentii au primit si mult asteptatele vesti din "cutia Pandorei". Dupa cateva momente de suspans, Andreea Mantea a anuntat ce decizii importante au fost deja luate.

Mai intai, aceasta a spus ca Andreea Oprica, Andy, Roxana si Catalin au fost descalificati si au plecat in Romania alaturi de Turcu, asumandu-si fiecare intrarea in carantina la intrarea in tara.

Citeste si: Ligi, in pragul disperarii in urma certurilor explozive cu Berna si Philip! "Nu mi se pare normal ce se intampla aici!" Tanara a parasit platoul in lacrimi, dupa ce Philip nu a fost mai aspru pedepsit!

Citeste si: Andreea Mantea in lacrimi, astazi in Gala "Puterea dragostei"! Iata ce cadou a primit vedeta de la concurenti si cum a reactionat!

Insa cea mai importanta veste primita pentru concurentii ramasi in competitie a fost cea despre faptul ca in aceasta Gala nu se vor face eliminari.

"Dragi telespectatori, a sosit momentul sa va aducem la cunostinta anumite decizii ce au fost luate in privinta acestei competitii! Incepand de astazi Andy, Andreea Oprica, Roxana si Catalin, nu mai sunt concurenti in aceasta competitie! Cei patru impreuna cu Turcu au fost trimisi in Romania asa cum au dorit, fiins atentionati in prealabil ca vor trebui sa respecte perioada de carantina! In aceasta seara nu va exista vot pentru eliminare sau pentru banderola, dar va exista un

alt vot! Fiecare dintre voi va trebui sa numeasca un concurent, care merita sa castige premiul ce nu a fost acordat saptamana trecuta!", a spus Andreea Mantea.

Iata ce reactii s-au starnit:

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ligi, in pragul disperarii in urma certurilor explozive cu Berna si Philip! "Nu mi se pare normal ce se intampla aici!" Tanara a parasit platoul in lacrimi, dupa ce...

VIDEO Nouă parașutiști AU MURIT, în urma prăbușirii unui avion, în Rusia

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Andreea Pirui, pornita impotriva lui Livian dupa ce el a sarit in apararea Biancai! "Nu pot cand o vad atata de falsa!" Iata cum a degenerat cearta celor trei!

Andreea Mantea in lacrimi, astazi in Gala "Puterea dragostei"! Iata ce cadou a primit vedeta de la concurenti si cum a reactionat!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies