El este monstrul cu chip de tată care și-a înjunghiat fiul de doar 14 ani cu sânge rece. Vecinii se revoltă după ce Andrei a fost dat, din nou, în grijă tatălui alcoolic şi agresiv

Author: Madalina Maftei

El este monstrul cu chip de tată care și-a înjunghiat fiul de doar 14 ani cu sânge rece

Sursa: ObservatorNews.ro

Andrei, un adolescent de doar 14 ani, și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. Tatăl, alcoolic și agresiv, l-a înjunghiat mortal, chiar în timp ce se pregăteau să taie porcul. Micuțul nu a mai avut nicio șansă la viață și s-a prăbușit, fără suflare, în fața surorii sale, care a asistat la întreaga scenă.

Băiatul era orfan de mamă și recent revenise în grija tatălui, deși autoritățile știau că bărbatul obișnuia să bea și să-l bată crunt. În momentul în care şi-a înjunghiat copilul, Gigel Manta era atât de beat că nu a realizat că l-a ucis. Poliţiştii nu au putut scoate o vorbă de la el ore bune. 

Și-au ucis fiul de doar 14 ani cu sânge rece

Gigel Manta și-au ucis fiul în timp ce tăiau porcul, acesta ar fi recurs la acest gest după ce băiatul de doar 14 ani ar fi refuzat să-i aducă ce i-a cerut și într-un moment de furie l-a înjunghiat cu cuțitul cu care tăia porcul. Se pare că lovitura a fost atât de puternică încât lama cuțitului i-a atins copilului un vas de sânge important, motiv pentru care s-a instalat rapid șocul hemoragic.

Andrei s-a stins în brațele cadrelor medicale de la Ambulanță, în timp ce vecinii se rugau să fie salvat. Martoră la scena șocantă a fost şi sora băiatului.

Băiatul revenise recent în grija tatălui, după ce în vară fusese luat de autorități în urma unei bătăi crunte la care a fost supus de tatăl lui. Andrei s-a adresat sigur instituției, după ce nu a mai putut îndura chinul de acasă.

Deși credea că cei de la Protecția Copilului îl vor salva de tată agresiv, ei bine, aceștia spun acum că tatăl l-a solicitat înapoi pe băiat, iar, în urma unui raport s-a considerat că totul e bine și frumos în familia lui Gigel Manta, așa că i-au dat copilul înapoi, potrivit vremeanoua.ro. 

Citește și: Un băiat de 14 ani, din Vaslui, înjunghiat de propriul tată în timp ce tăiau porcul, pentru că băiatul nu i-a adus rapid ceea ce i-a cerut

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vecinii se revoltă după moartea lui Andrei, adolescentul ucis de propriul tată

„Ferească Dumnezeu să ajungi pe mâna instituțiilor statului român. Dacă Andrei a cerut ajutorul Protecției Copilului, vă dați seama că el în instituția asta și-a pus ultima speranță? L-au dat înapoi călăului și s-au spălat pe mâini. Nu le-a păsat. Vai de conștiința lor! Era un băiat inteligent, cu potențial. Era marcat de suferință, dar avea puterea să se realizeze.

Știu bine asta. Indiferența Protecției Copilului l-a ucis, nu alcoolicul cuțitar. Drum bun către îngeri, Andrei”, a fost reacția unui cadru didactic de la clasa unde a învățat Andrei Manta.

“Nu este vorba că era beat acum, aceasta era starea lui mereu. Nici dacă se trezește nu e alt om, că nu are niciun fel de suflet. E ca un animal.

Cum să lași un copil cu asemenea om? Nu muncea nicăieri. Umbla cu căruța cu cal, pe la unul, pe la altul, atât făcea. Ce câștiga, el bea. Tremura copilul acesta când știa că trebuie să apară taică-său acasă. Sunt foarte supărată pe cei de la Primărie, că puteau să vadă de acest copil. Poate nu și-au dat seama, dar nu e o scuză. De asta ești în slujba statului, să faci asistență socială, să ai grijă de copiii aflați în situații de risc”, a comentat o vecină a familiei lui Andrei.

 

 

Citește și: ”Andrei, să ne ierți că nu am făcut nimic pentru tine” Băiatul de 14 ani ucis de propriul tată era extrem de cuminte, învăța bine și a avea un mare vis: ”Trebuia să te bucuri de viață, nu să muncești ca robul la grajdul criminalului”

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!