El este bărbatul considerat succesorul lui Vladimir Putin. Cine ar fi și cu ce s-ar ocupa Dmitri Kovalev

,
Vladimir Putin

Vladimir Putin

[Sursa foto: playtech.ro]

În ultima perioadă s-a tot vorbit despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin. Se presupune că liderul de la Kremlin nu mai are mult timp rămas la putere, iar imaginile de la Ziua Victoriei, au alimentat această ipoteză. 


In articol:

Cu fiecare apariție publică, Vladimir Putin stârnește din ce în ce mai multe discuții legate de starea sa de sănătate, considerată de mulți una precară. Luni, 9 mai, liderul de la Kremlin a apărut la parada de Ziua Victoriei cu o pătură pe picioare.

Astfel, unii au spus că președintele Rusiei nu se simte bine. 

Vladimir Putin

Vladimir Putin la parada de Ziua Victoriei

[Sursa foto: playtech.ro]

Citeste si: Vladimir Putin ar putea apela la armele nucleare dacă simte că va pierde războiul din Ucraina! Liderul rus se simte amenințat

El este bărbatul considerat succesorul lui Vladimir Putin

Așadar, potrivit imaginilor de la Ziua Victoriei, Vladimir Putin ar avea un succesor. Pe internet au apărut mai multe clipuri video în care Putin discută cu un bărbat. Prezența lui în cercul strâns al președintelui a alimentat zvonurile privind posibilul succesor al liderului de la Kremlin.

Un pilot de curse ucrainean, Igor Sushko, a distribuit un filmuleț cu cei doi pe pagina personală de Twitter, susținând că numele bărbatului alături de care a fost surprins Putin în timpul evenimentului se numește Dmitri Kovalev și este șeful Departamentului Administrației Prezidențiale.  

Vladimir Putin

El este bărbatul considerat succesorul lui Vladimir Putin

[Sursa foto: playtech.ro]

Citeste si: O serie de guvernatori regionali au demisionat în Rusia. Care ar fi motivul

„Tânărul cu care Putin a purtat o conversație lungă și sinceră în Piața Roșie este șeful Departamentului Administrației Prezidențiale, Dmitri Kovalev”, a scris el pe Twitter.

Cu toate acestea, nu se știe sigur dacă aceasta este sau nu adevărata identitate a bărbatului, iar Sushko a explicat că zvonurile legate despre cei doi au început să apară, după discuția lungă purtată în Piața Roșie, din timpul evenimentului de la Moscova.

„Zvonurile au început imediat să curgă că acesta ar putea fi succesorul ales de Putin”, a adăugat Sushko,  newsweek.com.

„Camera a surprins conversația lor”

În același timp, Baza, o pagină de Telegram dedicată știrilor, susține că Putin vorbește cu Kovalev, fiind chiar un potențial succesor și, totodată, în timpul transmisiunii în direct, camera a surprins conversația lor, fiind extrem de apropiați.

„Baza a aflat identitatea unui tânăr care a vorbit cu Vladimir Putin după încheierea Paradei Victoriei.(...) În timpul transmisiunii în direct, camera a surprins conversația lor. Unele canale Telegram au sugerat că tânărul este un viitor succesor”, se arată într-o postare pe Telegram.

Citeste si: Vladimir Putin vrea să pregătească un lung război în Ucraina. Care ar fi planurile liderului rus, potrivit SUA

De asemenea, respectiva pagină de Telegram a mai oferit câteva detalii despre Dmitri Kovalev, menționând că tânărul are vârsta de 36 de ani și există posibilitatea ca acesta și Putin să se fi întâlnit chiar prin prisma hobby-ului comun pe care îl au cei doi, respectiv hochei.

„Dmitri Kovalev care merge pe lângă Putin, are 36 de ani și, potrivit ”Baza”, este responsabil de unul dintre departamentele Administrației Prezidențiale. Pe pagina lui Kovalev sunt o mulțime de fotografii cu meciuri de hochei. Este posibil să-l fi întâlnit pe Putin chiar în baza acestui hobby comun", mai scrie pe pagina de Telegram.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Jobul plătit cu 14.000 de lei pentru care nu există candidaţi. Angajaţii se pot califica şi la locul de muncă

Mesajul lui Vladimir Putin pentru Maia Sandu. Președintele Republicii Moldova a anulat în ultimul moment întâlnirea cu secretarul general al ONU

Rusia și-a găsit o nouă piață de desfacere pentru țiței

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Rusia acuză SUA de implicare directă în război prin susținerea Ucrainei: „Implicare directă în acțiunile militare împotriva Rusiei”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies