Ei au castigat jocul pentru recompensa si se vor bucura de premiul fabulos! Iata care a fost scorul!

,
concurenti Survivor Romania
Final spectaculos la Survivor Romania 2021

Faimoșii si Războincii de la Survivor România au luptat pentru a obține premiul pus în joc, însă în final, o singură echipă s-a bucurat de victorie.


In articol:

In aceasta seara, in primul joc de recompensa al acestei saptamani la Survivor Romania 2021, Faimosii si Razboinicii au luptat cu maxima determinare si motivare pe un traseu dificil si epuizant, pentru a obtine victoria mult ravnita. 

Irisha si Maria
În ultima rundă Irisha a concurat împotriva Mariei

Citeste si: Care este RECOMPENSA din aceasta seara de la ''Survivor Romania''! Faimosii si Razboinicii sunt in delir!

Ce echipă a câștigat jocul de recompensă

Faimoșii și Războinicii s-au confruntat pe cel mai intens traseu de la Survivor România 2021 în lupta pentru recompensă. Concurenții s-au avântat pe cel mai nou și dificil traseu din Republica Dominicană. Concurenții au avut parte de multe obstacole cu apă, care le-a pus rezistența la încercare.

După ce au fost nevoiți să facă față unui traseu dificil, cu foarte multe obstacole și care i-a determinat să lupte până la epuizare, concurenții din echipa Faimoșilor au reușit să câștige primul joc al săptămânii la Survivor România 2021, jocul pentru recompensă. 

echipa faimosilor
Explozie de bucurie in tabara Faiosilor dupa castigarea jocului de recompensa de astazi.

Faimosii si Razboinicii au dat totul pe traseu, deoarece si-au dorit enorm sa castige premiul ce a constat in mancare atat de ravnita de toti, cate o pizza pentru fiecare membru al echipei si o batura racoritoare.

Faimoșii au luptat până în ultimul moment pentru a câștiga premiul pus în joc, iar în cele din urmă au ieșit învingători.

Citeste si: Ce mesaj a postat logodnicul Elenei Marin în ziua în care au împlinit 2 ani si jumătate de relație? A vrut să afle toată lumea: „Îți trimit...”

Jocul de recompensă

a fost unul destul de detașat, Faimoșii le-au ținut piept Răzoinicilor, care nu prea au fost în formă astăzi. Jocul serii s-a terminat cu scorul de 5-10 pentru Faimoși.

Punctul final a fost adus de Irisha pentru echipa Faimoșilor, aceasta luptând împotriva Mariei, concurenta din echipa Războinicilor.

După ce au ieșit învingători, Faimoșii nu și-au putut ascunde bucuria, aceștia au fost încântați că se vor bucura de premiul pus în joc, încât au sărit în piscină de fericire.

Pentru că hrana nu este niciodata suficientai, Faimosii s-au bucurat la maximum, deoarece orice aliment pe care îl primesc este apreciat la adevărata lui valoare.

Citeste si: Catalin Morosanu, dezvaluiri despre fostii lui coechipieri de la Survivor Romania 2021. Ce spune despre Culita, Zanni si Jador?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Majda Aboulumosha, dezvăluiri incredibile despre căsătorie: ”De ce mi-ar fi teamă?” Faimoasa visează să îmbrace rochia de mireasă

Vârstnicii din România dau CLASĂ în UE: TOPUL în care au depășit țări civilizate

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

În această seară se întrunește Consiliu special de urgență la “Survivor România”

Jador nu este prezent nici la Jocul pentru Recompensa si nici in Consiliul de Urgenta de la Survivor Romania 2021! Ce se intampla cu Faimosul? Va mai putea reveni in competitie?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies