Majda Aboulumosha, dezvăluiri incredibile despre căsătorie: ”De ce mi-ar fi teamă?” Faimoasa visează să îmbrace rochia de mireasă

,
Majda, despre casatorie
Majda visează sa devina mireasa[Sursa foto: Instagram]

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 este pregătită să facă pasul cel mare. Majda Aboulumosha visează să îmbrace rochia de mireasă.


In articol:

Majda Aboulumosha a avut un parcurs extraordinar la Survivor România 2021, vedeta a demonstrat că este o adevărată supraviețuitoare. Faimoasa este mămică de mai mulți ani, însă nu a ajuns niciodată în punctul de a face pasul cel mare și să se căsătorească.

Majda visează să îmbrace rochia albă de mireasă.

Majda Aboulumosha se gândește la căsătorie

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a mărturisit că vrea să îmbrace rochia de mireasă și că nu îi este teamă de acest moment.

Majda, despre casatorie
Majda si familia ei[Sursa foto: Instagram]

Vedeta a mai spus că este vorba de o simplă rochie și că nu o sperie ideea de a face pasul cel mare alături de partenerul său cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste în prezent.

”Eu nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă până acum, dar nu văd de ce mi-ar fi teamă. E doar o rochie albă sau, după preferinţe, poate fi chiar şi roz”, a spus actrița.

Majda și iubitul său sunt împreună de ceva timp. Faimoasa a mărturisit că au o relație frumoasă, liniștită, bazată pe multă iubire și mult sprijin. El este alături de frumoasa vedeta în tot ceea ce face, aspect foarte important pentru Majda.

Citeste si: Majda a făcut anunțul la aproape 2 luni după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021: „Am simţit de multe ori că...” Ce se întâmplă cu Faimoasa?

Majda a trecut prin momente cumplite, a fost la un pas să piardă sarcina

Majda Aboulumosha și-a dorit foarte mult să devină mamă, iar atunci când a rămas însărcinată a fost în culmea fericirii.

Vedeta a trecut și prin momente mai puțin plăcute, a fost la un pas să piardă sarcina.

Majda, despre casatorie
Majda alături de fiica ei[Sursa foto: Instagram]

Medicii nu i-au garantat că va putea duce sarcina până la capăt, iar la un moment dat a avut și un accident de mașină care ar fi putut să-i pună viața în pericol bebelușului pe care îl purta în pântece.

”Am primit vestea că voi pierde sarcina.

Am trecut prin multe etape până să îmi țin copilul în brațe. După ce am aflat că sunt însărcinată, medicii mi-au spus că prezint risc, apoi m-a mușcat o căpușă, nu am știut că am stat cu ea în picior patru zile. Am luat antibiotic însărcinată fiind. Am avut un accident de mașină când eram în trei luni și jumătate și mașina a fost daună totală. Am ieșit din mașină și marea grijă era una singură: copilul să fie bine”, spunea Majda Aboulumosha.

Citeste si: Majda, din nou la Survivor România 2021? Dezvăluirea făcută de Faimoasă: „I-am spus că voi face tot posibilul să mă întorc la ea...”

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Majda, probleme grave după eliminarea de la Survivor România 2021: "Fac recuperare!"

Incident la Therme București: Toți vizitatorii au fost evacuați de urgență

Alex Velea, probleme mari cu legea. Fulgy l-a dat pe mâna polițiștilor. Câți ani de închisoare riscă

Majda a făcut anunțul la aproape 2 luni după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021: „Am simţit de multe ori că...” Ce se întâmplă cu Faimoasa?

Majda, din nou la Survivor România 2021? Dezvăluirea făcută de Faimoasă: „I-am spus că voi face tot posibilul să mă întorc la ea...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies