Majda a făcut anunțul la aproape 2 luni după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021: „Am simţit de multe ori că...” Ce se întâmplă cu Faimoasa?

,
Majda pe traseele de la Survivor România 2021
Majda pe traseele de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Majda a fost concurentă la Survivor România 2021 și în ciuda faptului că a dat totul pe traseu, în cele din urmă, aceasta a fost eliminată din competiție. Ce dezvăluire a făcut acum?


In articol:

Majda s-a ținut departe de conflicte la Survivor România 2021, iar colegii de echipă au apreciat acest lucru, motiv pentru care i-au purtat un mare respect. Faimoasa a fost eliminată din competiție în urmă cu aproape 2 luni, dar se pare că nici acum nu și-a revenit complet și încă se confruntă cu probleme de sănătate.

Ce dezvăluiri a făcut fosta concurentă de la Survivor România 2021?

Ce se întâmplă cu Majda la 2 luni după ce s-a întors din Republica Dominicană?

Dincolo de greutățile pe care le-a întâmpinat la Survivor România 2021, Majda a mărturisit în momentul în care s-a întors în țară că cel mai dificil a fost să stea departe de fiica ei. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a spus într-un interviu acordat recent că a fost de multe ori pe punctul de a ceda, dar a găsit mereu forța necesară pentru a merge mai departe.

Din punct de vedere fizic, Majda încă întâmpină dificultăți, astfel că după ce și-a luxat glezna în Republica Dominicană, Faimoasa se află acum într-o fază de recuperare pentru a-și reveni cât mai repede.

„Am glezna luxată şi deja am început sesiunile de recuperare, am semne pe picioare pe care le voi avea ca amintire pentru tot restul vieţii. Mai am de făcut câteva controale medicale, dar sunt bine, atât fizic, cât şi psihic.

Am simţit de multe ori că nu mai pot, îmi era foarte greu fără fetiţa mea, dar mereu mă duceam lângă un copac şi încercam să-mi găsesc puterea să continuu şi să lupt pentru echipa Faimoşilor. Mi-am dorit să nu-mi dezamăgesc colegii, am dat tot ce am putut pe fiecare traseu. Dacă am avut ceva de spus, am spus, mi-am menţinut punctul de vedere, dar nu mi-am dorit niciodată să rănesc pe cineva.
Îmi doream să fac dreptate, mă durea stomacul de la tensiune şi aş fi vrut să fie armonie, ca să dăm randament şi pe trasee.”,
a spus Majda, fosta concurentă de la Survivor România 2021, potrivit clickpentrufemei.ro.

Citeste si: Majda Aboulumosha, probleme seriose de sănătate după participarea la Survivor România! Ce dificultăţi are vedeta

Majda, fosta concurentă de la Survivor România 2021
Majda, fosta concurentă de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Majda a fost concurentă la Survivor România 2021 în echipa Faimoșilor, iar experiența a reprezentant o adevărată provocare pentru ea. 

Citeste si: Majda a luat fiecare Faimos in parte si l-a caracterizat! E uluitor ce a spus despre Elena Marin si Roxana Nemes:"Nu isi da seama..."

 

Citește-ne pe
Citește și:

Durere de nedescris pentru Majda! Fosta concurentă de la Survivor România 2021 este în doliu: „A plecat dintre noi si a lasat un mare gol...”

Marcel Ciolacu: Guvernul i-a umilit îngrozitor pe urmașii medicilor decedați din cauza Covid-19

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Cine este Majda Aboulumosha de la Survivor România 2021? Povestea incredibilă de viață a Faimoasei

Primele imagini cu Majda de la aeroport! Care este acum relatia ei cu Jador dupa ce a fost nominalizata de doua ori si apoi eliminata din cauza lui

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies