Majda a luat fiecare Faimos in parte si l-a caracterizat! E uluitor ce a spus despre Elena Marin si Roxana Nemes:"Nu isi da seama..."

,
Majda, despre Faimosii de la Survivor Romania 2021
Majda si-a caracterizat coechipierii de la Survivor Romania 2021

Majda a vorbit in premiera la Teo Show despre fostii ei coechipieri si i-a caracterizat pe fiecare in parte. Fosta concurenta a explicat si reactia ei fata de prima nominalizare pe care a facut-o Jador si care a vizat-o direct.


In articol:

Majda a fost eliminata de la Survivor Romania, insa nu a avut niciun fel de resentiment sau ura fata de Jador  care a nominalizat-o de doua ori spre eliminare.

Fosta Faimoasa a explicat la Teo Show ca a inteles decizia lui Jador, il respecta si desi acesta are in continuare mustrari de constiinta, Majda nu este suparata pe el si il sustine in continuare. "Este un om foarte puternic. Am fost supărată pe el la prima nominalizare. Atâta timp cât îți pasă de oameni, e normal să fii dezamăgit. A doua oară nu am fost deloc supărată și nu am să fiu niciodată. Nu s-a văzut la televizor, dar a fost dezamăgit. Eu am stat mult de vorbă cu el și am să îi fiu alături în continuare."

Survivor Romania 2021. Majda i-a tocat pe Faimosi caracterizandu-i pe fiecare in parte

Citeste si: Survivor Romania 2021. Reactia mamei lui Jador cand si-a vazut fiul tavalindu-se de durere: "Trăiesc numai cu pastile. Nu doresc la nimeni..."

Majda, declaratii in premiera despre Roxana Nemes
Majda, noi dezvaluiri despre Faimosii de la Survivor Romania 2021

Cat despre restul Faimosilor, Majda i-a luat pe fiecare la rand si a spus exact cum i-a perceput in competitia Survivor Romania 2021. Inainte de asta, Faimoasa a mai declarat ca a incercat pe cat posibil sa evite scandalurile, sa nu faca parte din nicio tabara

si sa incerce sa fie o foarte buna sfatuitoare. De aceea foarte multi concurenti au si vorbit cu ea si s-au confesat, Majda fiind un foarte bun ascultator. si sfatuitor. 

Simona Hapciuc:  Simona este introvertită. Simona trebuie să înțeleagă, și am stat de vorbă cu ea, că trebuie să primească iubire. Mie îmi păsa mult de fiecare și vedeam. Nu ai cum să nu observi. E un joc de echipă, dar și ușor spre individualism.

Zanni:  Rebel

Ana Porgras:  Eu cu Ana m-am înțeles foarte bine, doar că nu s-a deschis atât de mult și nu pot să spun foarte multe lucruri despre ea. Am fost singura fată de care s-a apropiat mai mult, dar nu pot să îmi dau seama dacă are o teamă sau așa se deschide ea mai greu, dar e un om frumos.

Cum l-a caracterizat Majda pe Zannidache de la Survivor Romania 2021
Ce a spus Majda despre Zannidache de la Survivor Romania 2021

Ce a spus Majda despre Elena Marin si Roxana Nemes de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Zanni i-a declarat război Elenei Marin la Survivor România 2021. Incredibil ce i-a spus după ce l-a nominalizat spre eliminare: „Dacă rămân aici...”

Sebastian Chitoșcă:  Eu l-am nominalizat și nu a înțeles de ce și i-am spus că o voi face în continuare. Eu dacă am plecat cu echipa de mână și el a venit mai târziu nu înseamnă că îi iau șansa, dar e mai greu să nominalizez un om cu care am plâns de mână. Eu am spus că o să votez social. Pot să stau nemâncată, Survivor nu era despre sport neapărat, ci despre cum poti să te păstrezi ca om. Sebi e un foarte bun sportiv.

Alexandra Stan:  Aș fi vrut să spun că a fost plângăcioasa grupului, dar ușor indecisă, aș spune că era indecisă. Nu știa exact ce își dorea.

Moroșanu:  Lupător

Cosmin Stanciu:  Rezervat

Culiță Sterp:  Strateg, un bun strateg 

Elena Marin:  Victimă, și a ei, pentru că nu își dă seama exact despre ce este vorba, și a colegilor.

Roxana Nemeș:  Era frumușica grupului, așa i se spunea. Putere aș putea să spun, e o forță, e o surpriză. Mulți spuneau că nu o să poată. Toți o vedeau plecată înaintea mea.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Survivor Romania 2021. Reactia mamei lui Jador cand si-a vazut fiul tavalindu-se de durere : "Trăiesc numai cu pastile. Nu doresc la nimeni..."

Volodimir Zelenski, reacție la anunțul lui Klaus Iohannis: S-au întâmplat lucruri importante/ Video

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ce a aparut pe contul de socializare al lui Jador la cateva zile dupa ce Faimosul s-a accidentat grav la Survivor Romania 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies