Majda, declarații incendiare despre eliminarea de la Survivor! Cine trebuia să plece înaintea Faimoasei: "Topul era făcut. Trebuia să iasă..."

Author: Marina Ionescu
Majda, declarații incendiare despre eliminarea de la Survivor!

După ce a fost eliminată din competiția sportivă, Majda a vorbit despre experiența Survivor România 2021. 

Majda a fost eliminată de la Survivor România 2021 după ce a fost nominalizată chiar de Jador, care a ieșit favoritul publicului încă o dată. Concurentul a nominalizat-o și a susținut faptul că este una dintre verigile slabe ale echipei din care face parte.

Citeste si: Clasament Survivor Romania 2021! Pe ce loc se află Jador și Culiță

Majda, totul despre eliminarea de la Survivor România

Majda a fost nominalizata de Jador, insa artistul a ținut să sublinieze că ține enorm la ea, mai mult decât la toate fetele din echipă și s-a arătat indignat de decizia Faimoșilor de a o vota pe Elena, care, din punctul lui de vedere, este cea mai bună dintre fete. Cu toate acestea, Jador a considerat că aceasta ar fi decizia corectă pentru echipă.

Majda a vorbit despre experința Survivor România, în cadrul emisiunii Teo Show. Faimoasa a mărturisit că băieții aveau o alianță, dar și un top al fetelor. Astfel, inițial, concurenții au susținut faptul că trebuie să iasa Roxana Nemeș, Majda, Elena și Ana. Mai mult, Majda spune că i se pare corect că a ieșit în acest moment, ținând cont de evoluția ei din punct de vedere sportiv. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Majda a rupt tacerea despre eliminarea de la Survivor Romania 2021:"Conflictul a escaladat de mult între ei. De acum incepe..."

"Da, este o alianță. Ceea ce se vede acasă, reflectă relitatea de acolo. Tot timpul se făcea un top al verigilor slabe, dar topul era concentrat doar asupra fetelor. Știam tot timpul când sunt în top, dacă mai venea o fată, care nu era atât de bună pe traseu, topurile astea se schimbau...

Tot timpul era topul fetelor. Rând pe rând, fetele erau date afară. Nu erau băieții dați.

Noi, fetele, nici nu am fost la fel de unite cum au fost băieții. Adică nu am știut să ne protejăm una pe alta, nici nu ne-am făcut o strategie, nici nu am facut parte dintr-o alianță.. S-ar putea, din păcate, să mai plece câte o fată.", a declarat Majda.

"Mi se pare că am ieșit la timp, mi se pare că am ieșit corect din punct de vedere sportiv, topul era făcut.  Până să vină Andreea Antonescu, era Roxana Nemeș, trebuia să iasă înaintea mea, așa spuneau ei, după care eram eu, după care Elena-Ana, înaintea băieților. Cel puțin eu nu am auzit niciodată să fie incluși și băieții, eram doar noi fetele.",

a mai declarat Majda în cadrul emisiunii Teo Show.