Majda a rupt tacerea despre eliminarea de la Survivor Romania 2021:"Conflictul a escaladat de mult între ei. De acum incepe..."

Author: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 05:25
Majda, reactie in premiera despre ce se intampla in tabara Faimosilor la Survivor Romania 2021

Madja Aboulumosha a parasit competitia Survivor Romania 2021 duminica seara fiind la duel cu Elena Marin si Roxana Nemes.

Majda a iesit din competitia Survivor Romania 2021 cu zambetul pe buze si chiar daca si-ar mai fi dorit sa ramana in competitie, parcursul ei s-a incheiat aici, Jador fiind

cel care a propus-o de doua ori consecutiv spre eliminare, iar duminica seara, concurenta si-a luat ramas bun de la coechipieri, publicul fiind cel care a decis ca ea sa paraseasca reality-show-ul. Cu toate acestea, Majda a declarat ca a incercat sa se strecoare printre jocurile de culise din echipa Faimosilor si pana la un momet dat a si reusit.

Citeste si: Zannidache, detalii in premiera despre relatia cu Ana Porgras! Starlin si Jador s-au incaierat in timpul Jocului de Recompensa! Cine i-a despartit?

Majda, primele declaratii despre ce se intampla in tabara Faimosilor

Citeste si: REACTIA Majdei dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021:"Sa aiba mare grija..."

  Săptămâna trecută tot el m-a nominalizat. Pentru prima dată, atunci, a fost așa pe neașteptate, noi am avut o relație destul de strânsă, am fost ca mama lui, ne-am sfătuit.

Am deschis mai bine ochii, atâta. Am fost afectată pe moment, dar apoi mi-am revenit. Am fost conștientă că e doar un joc și că pe rând vom pleca acasă. Nu e o tragedie. 

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Și la prima nominalizare pe care a făcut-o el, cu o săptămână în urmă, a întrebat-o pe Ana în mod direct, pentru că era ușor destabilizată și își dorea să plece.

Ana i-a zis:  «Te rog, votează-mă», moment în care i-a spus Zanni: «Nu, nu te lua după ea, vrea să mai stea.»

Majda, primele reactii dupa ce a fost eliminata din competitia Survivor Romania 2021

Citeste si: Rasturnare incredibila de situatie in consiliul de eliminare, la Survivor Romania! Ce nominalizare a facut favoritul publicului? Cine a parasit competitia?

REACTIA Majdei dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021:

  „Strategia mea a fost cumva să mă strecor printre strategii, să nu mă despart de mine. Nu mi-am dorit să fiu plăcută în mod special, să mă vadă publicul într-un fel.  Mi-am dorit să fiu o luptătoare în ochii copilului meu, exact cum am plecat de acasă, mi-am dorit să nu îl dezamăgesc. De aceea am luptat cât am putut pe teren, am făcut cât am putut eu.”

Cat despre ce se intampla in tabara Faimosilor, Majda este de parere ca in curand va izbucni un conflict de proportii intre Zanni si Jador." Eu cred că de acum începe Survivor, sincer. Conflictul a escaladat de mult între Zanni și Jador. Acum se va reaprinde, dacă va face cineva un pas greșit, pentru că sunt plini de tensiuni”,   a declarat Majda