Care este RECOMPENSA din aceasta seara de la ''Survivor Romania''! Faimosii si Razboinicii sunt in delir!

,
echipa razboinicilor
Razboinicii sunt in delir!

O nouă săptămână, un nou joc de recompensă astazi la Survivor România. Iata care este miza jocului, pentru care Faimoşii şi Războinicii se vor lupta. 


In articol:

Faimoșii și Războinicii se vor lupta într-un nou joc dificil la Survivor Romania 2021 pentru recompensa. Dupa aproape patru luni petrecute deja in mijlocul junglei, cu multe lipsuri, concurenţii se vor confrunta pe unul dintre cele mai dificile trasee din Republica Dominicană, pentru o noua recompensa ce cu siguranta le va mai ridica moralul.

Daniel Pavel
Daniel Pavel a spus care este RECOMPENSA din aceasta seara de la ''Survivor Romania''!

Citeste si: Ce mesaj a postat logodnicul Elenei Marin în ziua în care au împlinit 2 ani si jumătate de relație? A vrut să afle toată lumea: „Îți trimit...”

În ce consta MIZA pentru care Faimoșii și Războinicii se vor lupta in jocul de astazi?

Bucurie mare in aceasta seara la ''Survivor Romania''. Faimosii si Razboincii se lupta in aceasta seara pentru o noua recompensa.

Daniel Pavel a anunțat premiul ce va putea fi castigat de echipa victorioasa din aceasta seara, iar concurenții sunt în delir.

traseu
Cum arată traseul pe care se vor înfrunta Faimoșii și Războinicii?

Săptămâna începe în forță la Survivor România 2021 cu un nou joc de recompensă. Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru recompensa saptamanii, dearce dupa multe zile petrecute deja in mijlocul junglei, unde s-au confruntat cu multe lipsuri, concurenţii se vor confrunta pe unul dintre cele mai dificile trasee din Republica Dominicană, pentru o noua recompensa care cu siguranta va fi binevenita.

Daniel Pavel i-a anuntat pe concurenti care va fi premiul din aceasta seara in jocul pentru recompensa, recompensa aleasă de pubic.

Citeste si: Majda Aboulumosha, dezvăluiri incredibile despre căsătorie: ”De ce mi-ar fi teamă?” Faimoasa visează să îmbrace rochia de mireasă

Mâncarea este foarte importantă la Survivor România 2021, astfel Faimoșii și Războincii luptă cu toate forțele pentru a câștiga jocurile de recompensă la finalul cărora pot intra în posesia anumitor alimente sau se pot bucura de porții generoase de hrană.

"Echipa care câștigă acest joc, la capătul acestui traseu spectaculos, primeșe ceva de mâncare. Ei bine, fiecare membru al echipei câștigătoare primește cate o pizza și o băutură răcoritoare", a anunțat Daniel Pavel.

Cum arată traseul pe care se vor înfrunta Faimoșii și Războinicii?

Primul joc al săptămânii de la Survivor România va fi in apa. Traseul este unul cu adevarat spectaculos.

Daniel Pavel le-a explicat concurenților care este regulamentul jocului din această seară, după care le-a lăsat câteva minute la dispoziție pentru a-și face o strategie de joc.  

Citeste si: Care a fost primul lucru pe care Morosanu i l-a soptit sotiei pe aeroport cand a ajuns in Romania! Detaliul pe care multi nu l-au stiut

"Pentru a câștiga jocul de recompensă, concurenții sar în apă de pe un ponton aflat într-o piscină ovală.

Înoată către o plasă care este înălțată la circa 5 metri și jumătate. Pe această plasă sunt amplasate 5 inele pe care concurenții trebuie să le culeagă, mergând in zigzag. După ce eliberează și ultimul inel, aflat pe poziția cea mai înaltă a plasei, concurenții sar controlat în apă și înoată spre un ponton, unde au proba de îndemânare. La proba de îndemânare folosesc inelele pe care le-au adunat de pe plasă. În fața lor se află patru totemuri roșii, respesectiv albastre, pe care trebuie sa le doboare.", a spus Daniel Pavel.

 

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Jador nu este prezent nici la Jocul pentru Recompensa si nici in Consiliul de Urgenta de la Survivor Romania 2021! Ce se intampla cu Faimosul? Va mai putea reveni in competitie?

Un profesor de religie a făcut un copil cu o elevă de 17 ani: a fost condamnat DEFINITIV de justiție

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Mellina a reactionat dupa ce fostii coechipieri au facut-o falsa:"Puteti sa-mi spuneti, fetelor acum de ce..."

Catalin Morosanu, dezvaluiri despre fostii lui coechipieri de la Survivor Romania 2021. Ce spune despre Culita, Zanni si Jador?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies