Catalin Morosanu, dezvaluiri despre fostii lui coechipieri de la Survivor Romania 2021. Ce spune despre Culita, Zanni si Jador?

,
Catalin Morosanu despre evolutia lui la Survivor Romania 2021
Catalin Morosanu despre ce se intampla la Survivor Romania 2021

Odata cu eliminarea lui Catalin Morosanu de la Survivor Romania 2021, apar si noi dezvaluiri in legatura cu ce se intampla intre concurentii aflati in competitie.


In articol:

Catalin Morosanu nu s-a sfiit sa faca declaratii la cald despre fostii lui coechipieri de la Survivor Romania 2021  dupa ce a fost eliminat din motive medicale din competitie.

Astfel, luptatorul a povestit recent despre conflictele care au avut loc in sanul echipei, dar si despre cei vizati pe care publicul ii are mereu in atentie si anume Zanni, Elena Marin sau Culita Sterp.

Catalin Morosanu, dezvaluiri despre Zanni de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Catalin Morosanu, dezvaluiri socante despre Elena Marin:"Ai vazut cum arata acum?!Ma trezeam langa ea si avea fata umflata" Ce i-au spus medicii Faimoasei de la Survivor Romania 2021

Catalin Morosanu despre ce a facut Zanni la Survivor Romania 2021
Morosanu, dezvaluiri despre Zanni

"Când Culiță a devenit lider acolo, eu nu mai puteam să fac nimic. La un moment dat am intervenit pentru că le jigneau pe Nemeș și Elena. S-au întâmplat foarte multe în camp. Adevărul este undeva la mijloc. Zanni clar a furat, când am văzut faza cu biscuiții mi-a venit să râd. Mai văd și victimizare. S-au acumulat multe lucruri.

Catalin Morosanu, detalii despre ce se intampla la Survivor Romania 2021

Citeste si: Survivor Romania 2021. Consiliu de Urgenta in lacrimi. Un nou concurent este eliminat! DECIZIA in privinta lui Culita si a lui Sebastian Chitosca dupa ce au incalcat regulamentul

De

obicei, publicul ține cu victimele. A plecat Ana, gata, săracul Zanni a început să plângă, îl votăm. Clar și Elena a fost victimă și publicul a votat-o pe ea. Trebuie să fim realiști. Eu încercam să nu mă bag în conflictele lor”,  a dezvaluit Cătălin Moroșanu.

Catalin Morosanu, detalii despre fostii lui coechipieri de la Survivor Romania
Catalin Morosanu, dezvaluiri despre Zanni

Sebi era mereu ăla care băga bățul în gard. Intervenea de partea prietenului lui (n.r-

Zanni). S-a trezit Sebi și a spus că nu o suportă pe Elena. Clar că liderul e Culiță, acum nu știu dacă mai e că se apropie de final. La un moment dat, Culiță i-a luat în ședință și și-au schimbat atitudinea față de Elena. S-au retras în mare, acolo unde nu băteau camerele. Clar că ei aveau o strategie acolo, în fața camerelor nu se vedea lucrul ăsta. La un moment dat m-am supărat pe Jador, dar după un timp ne-am împăcat, eram prieteni.
Jador în esența lui este un om foarte bun la suflet și m-am împăcat foarte bine cu el. Am avut și discuții deep, despre viața personală. I-am dat sfaturi. Mi-a spus cât de necăjit a fost, cum a ajuns... Asta nu au înțeles colegii mei, ăsta e Jador. Lasă-l să își facă damblaua. Zanni cu Jador nu s-au înțeles niciodată, să ne înțelegem. Nu îi plăceau glumele lui. Diferența dintre el și Jador este mare. Omul este susținut de foarte multe persoane din România și nu e rău la suflet. La un moment dat te înjura, dar apoi își cerea scuze”
 a mai adaugat Morosanu la Stafeta Mixta.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Logodnicul Elenei Marin a răbufnit după ce Zanni a jignit-o pe Faimoasă la Survivor România 2021: „Băiețașul ăsta...” A spus tot ce crede despre Zanni și Sebi

VIDEO| Liderii Pentagonului recunosc faptul că au subestimat starea de demoralizare a armatei afgane

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Catalin Morosanu, dezvaluiri socante despre Elena Marin:"Ai vazut cum arata acum?!Ma trezeam langa ea si avea fata umflata" Ce i-au spus medicii Faimoasei de la...

Sorin, chitit sa il demaste pe Albert Oprea:"Vreau sa vada lumea cine esti. Nu esti nici asumat si nici barbat!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies