Durere mare în lumea muzicii lăutărești! Nicolae Botgros este răpus de durere: „Dumnezeu să-l ierte”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 apr 2022, 10:19

Durere mare în lumea muzicii lăutărești! Nicolae Botgros este răpus de durere: „Dumnezeu să-l ierte”

Sursa: Facebook Nicolae Botgros

Este doliu în lumea muzicii lăutărești. Ieri, 7 aprilie 2022, s-a stins din viață un bun prieten al lui Nicolae Botgros. Este vorba despre Anatol Ciobanu, a cărui moarte a întristat pe toată lumea, în special pe Nicolae Botgros.

Nicolae Botgros a anunțat pe pagina lui de Facebook oficială că bunul lui prieten, Anatol Ciobanu, a plecat dintre cei vii, urând condoleanțe familiei acestuia. 

A murit Anatol Ciobanu. Nicolae Botgros este îngenuncheat de durere

Citeste si: Parastas de trei luni pentru Petrică Mîțu Stoian. Ce s-a întâmplat între sora artistului și impresarul Doru Gușman la pomană

„O veste tulbulatoare ce ne-a zguduit sufletele si ne-a lasat mai saraci ca Lautari.. El, Anatol Ciobanu care a fost mare Lautar, magic si cu o mare bogatie lautareasca, mosteneta de la marii lautari ai regiunii de Nord de la Edinet; Dumitru Ciobanu -tatal lui Anatol( zis -Mechiu), Coca, Chira Stangaci, Brasoveanu,Banu, Dobrogeanu, Lachei.s.a. Az ii spunem Adio prietene ce-am copilarit impreuna de la 15 ani si jumatate.. Am invatat impreuna la Soroca. Condoleante lui Victor si celor care l-au cuniscut..D-zeu

sa-l ierte...”
, a transmis Nicolae Botgros, pe pagina sa oficială de Facebook.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nicolae Botgros nu plănuiește să-și refacă viața după ce soția lui s-a stins din viață

Anul trecut, soția lui Nicolae Botgros s-a stins, din nefericire, din viață, din cauza unui cancer de colon, care i-a fost fatal. Artistul merge foarte des la mormântul ei, dar atunci când pleacă din Chişinău, lucru care se întâmplă foarte des, resimte o durere apăsătoare în suflet, pentru că nu o mai poate vizita. Cu toate astea, Nicolae Botgros nu pare că are de gâns să-și refacă viața prea curând cu o altă femeie.

Citeste si: Nicolae Botgros a avut parte de cea mai tristă aniversare din viața lui! Artistul a pierdut cea mai importantă persoană din viața lui

„A fost foarte greu anul asta din toate punctele de vedere, stau de vorba cu ea când merg la cimitir, când sunt plecat mi-e greu. O am alături tot timpul, va fi alături cu mine în suflet mereu.

O s-o vindem cu timpul, mai sunt niște proceduri ca să pot s-o schimb.

Nu mi-e greu doar acasă, mi-e greu oriunde mă duc, peste tot am fost cu ea. Aceste amintiri mă apasă dar sunt frumoase și n-aș vrea să le uit, să le port în suflet. Locuiesc singur acasă, am fost o vreme la Cornel, dar mă strădui să stau acasă că sunt legat de mai multe lucruri”, a povestit celebrul dirijor, Nicolae Botgros.